MUŽ JU JE OSTAVIO KAD JE ZAVRŠILA U KOLICIMA: Želela da je okonča svoj život, a onda je upoznala NJEGA i sve se PROMENILO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ rionakelly_offical

KONAČNO SREĆNA

MUŽ JU JE OSTAVIO KAD JE ZAVRŠILA U KOLICIMA: Želela da je okonča svoj život, a onda je upoznala NJEGA i sve se PROMENILO! (FOTO)

Žena -

Riona Keli doživela je nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima sa prognozom doktora da više nikada neće moći da hoda. Samo pet dana nakon toga napustio ju je suprug sa kojim je bila 14 godina u braku i dobila četvero dece.

Prolazila je kroz teško razdoblje i kako kaže, da joj je neko dao izbor tada, okončala bi svoj život. Na sreću, imala je najbolju prijateljicu Saru koja je bila kao član porodice, brinula je za decu i radila sve što je trebalo.

Svakodnevno je odlazila na terapije kod trenera Kita Mejsona u kojeg se kasnije i zaljubila. Zahvaljujući njegovim vežbama, ali i velikoj ljubavi i pažnji Riona je, uprkos lošim prognozama, ponovno prohodala.

- Doslovno sam vukla svoje telo jer noge nisam osećala, ali nije me bilo briga. Hodala sam i to je jedino bilo bitno. Nakon četiri meseca provedenih u bolnici, ojačala sam i stala na noge. Trebalo mi je 25 minuta za svega 16 koraka, ali bila sam uporna zbog dece.

S Kitom je 11 meseci i kaže kako se napokon oseća kao da živi život kakav zaslužuje.

Rionin bivši suprug rekao je da je hteo razvod i pre nesreće, prenosi "The Sun".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

05:22

DRHTIM CELA, IMAM TREMU! Ceca o žiriju u ZG i odnosu sa kolegama: Biće SUKOBA MIŠLJENJA! A evo da li ju je Anastasija podržala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track