VLASNICA JE ZGRADE, A SVOM DEČKU NAPLAĆUJE KIRIJU: Priznala da on NEMA POJMA gde ide njegov novac, pa izazvala RASPRAVU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ jaynedoee0

ŠOK!

VLASNICA JE ZGRADE, A SVOM DEČKU NAPLAĆUJE KIRIJU: Priznala da on NEMA POJMA gde ide njegov novac, pa izazvala RASPRAVU! (VIDEO)

Žena -

Jedna korisnica TikToka otkrila je da je svom dečku bajmodavac, tvrdeći da je on godinu dana sam plaćao kiriju te da nije znao da je ona vlasnica, ne samo stana u komoe on živi, već cele zgrade.

Naime, ona je objasnila da njen dečko već godinu dana živi sa njom te plaća stanarinu, ali i sve veće račune.

- On uopšte ne zna da sam ja vlasnik stana i da već pet godina posedujem našu zgradu. Dakle, sva njegova plaćanju idu meni. Mislite li da će biti ljut kad to sazna? - ispričala je u videu.

Njen video brzo je izazvao burnu raspravu, a reakcije na njeno priznanje bile su različite. Mnogi su je optužili da je koristila dečka bez njegovog znanja, tvrdeći da nije stvar u tome što samo on plaća kiriju, već u tome da laže kome njegov novac ide.

- To je tako pogrešno. Pokazuje da ga samo koristiš. Jadnik - komentarisao je jedan korisnik.

Ipak, drugi su je pohvalili zbog njene "briljantne prevare", ističući kako bi njen dečko ionako morao da plaća kiriju da živi negde drugde.

- Neki su samo ljuti što je to smislila ona, a vi niste - komentarisala je jedna korisnica, dok je druga objasnila: “I dalje mora da plaća kiriju! Banka ne prihvata ljubav umesto novca svaki mesec.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:48

BIĆE TO ŽESTOK OKRŠAJ KUMA: Viki Miljković progovorila o Ceci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track