Najnovije vesti

RUČNA MAŠINA ZA UŠIVANJE: Ne morate da nosite odeću kod krojača, sada možete i sami brzo i lako da je prepravite!
Foto: Promo

RUČNA MAŠINA ZA UŠIVANJE: Ne morate da nosite odeću kod krojača, sada možete i sami brzo i lako da je prepravite!

Žena
11:23h

Dešava vam se da skupljate odeću u posebnom delu ormana koja čeka da je odnesete kod krojača zbog male prepravke? Tako vam se samo nagomilavaju stvari koje na kraju ili bacite ili prosledite. Ne morate više da se odričete pocepanih stvari, jer sada jednostavno i lako možete da ušijete šta god poželite! Pogledajte OVDE!

Ručna mašina za ušivanje je fantastična stvar! Ona je neophodna gotovo svakome ko nije naročito spretan sa iglom i koncem i čije čak i minimalne prepravke izgledaju loše. Ona je lagana, pa se njom lako manipuliše. Njom ćete moći da ušijete majicu, džemper, duks, farmereke, bilo koji odevni predmet! Takođe, pomoći će vam ne samo oko garderobe, već i ako vam se raspara npr. posteljina, prostirke, zavesa i slično.

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar
foto: Promo

Šav joj je jednostruk, a njom možete ušivati različite vrste materijala, i tanke i deblje. Možda zvuči čudno, ali ne radi na struju, već na baterije (4 AA baterije koje ne dolaze u pakovanju).

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno i za to vam nije potrebno nikakvo predznanje. Debljina šivenja ne sme da pređe 1,8 mm.

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.290 rsd.***

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja