SUPRUG JOJ PRIGOVORIO DA SAMO ON ČISTI, PA PROGLASILA ŠTRAJK: Morao sam da obavlja SVE kućne poslove, a EVO kako se snašao! VIDEO
Foto: Tiktok/wifestrike

HIT!

SUPRUG JOJ PRIGOVORIO DA SAMO ON ČISTI, PA PROGLASILA ŠTRAJK: Morao sam da obavlja SVE kućne poslove, a EVO kako se snašao! VIDEO

Žena -

Mnogi su je savetovali da ne posustaje te da štrajkuje sve dok njen suprug ne shvati da je i njegova odgovornost da čisti kuću.

Džali Gil (27) odlučila je svog supruga nauči lekciju i prestane da sprema i čisti za njim, a njen štrajk je počeo kad je on počeo da prigovara kako je jedini koji čisti i brine o domaćinstvu.

@wifestrike

everything he does when I ask is SO halfazzed

♬ original sound - Jalie

Naime, u kući su stvari brzo počele da se raspadaju, a u svojim je TikTok videima ona je pokazala veš koje se nakupilo u korpi, muževljeve stvari nabacane u umivaoniku u kupatilu, a cipele razbacane po podu...

Idući dan je i kupatilo bila prljavo, nedostajalo je toalet papira, a veš je bio razbacan po kauču. Na podu je ostala i zalutala čarapa koja je tamo stajala danima.

Njen muž i dalje je pokušavao da pospremi taj nered, ipak trećeg dana njenog štrajka još uvek nije uspevao. Njegov pokušaj čišćenja kupatila rezultirao je plavom mrljom na vrhu toaleta i stvarima razbacanim po podu kupatila. Kasnije je tvrdio da je njihovo dete sve srušilo, ali to nije objasnilo zašto on nije očistio.

@wifestrike

I couldn’t help myself in these areas and cleaned up ?

♬ original sound - Jalie

Nakon što je peti dan shvatio da supruga ne planira da uradi bilo šta od kućnih poslova, pospremio je čist veš koje je stajao na kauču. Napokon je očistio nered sa svoje strane sudopera, ali je neobjašnjivo ostavio sve proizvode za čišćenje na pultu. Kupatilo je takođe pročišćeno, no nije promenjen toalet papir.

Ipak, njen štrajk traje i dalje, kako kaže sve dok on ne nauči da vodi brigu o domaćinstvu.

“Shvatila sam da čistim za svojim suprugom koji doslovno zaboravlja da je iza sebe ostavio nered. Mislim da nedelju dana nije dovoljno i čekaću dok se ne reše problematična područja”, zaključila je ona.

@wifestrike

Wife strike progress update. Two more days to go ?

♬ original sound - Jalie

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:08

NIJE SAMO GLUMICA, VEĆ I MAĐIONIČARKA! I to prva u Srbiji! Mlada Ivana krije mnoge tajne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track