MLADU MAMU (18) VREĐAJU ZBOG STRIJA! Govore joj da izgledom posle porođaja ODVRAĆA žene od TRUDNOĆE: Užasno izgledaš, FUJ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ raisingroman1

ŠOK!

MLADU MAMU (18) VREĐAJU ZBOG STRIJA! Govore joj da izgledom posle porođaja ODVRAĆA žene od TRUDNOĆE: Užasno izgledaš, FUJ! (VIDEO)

Žena -

Šenon (18) je pre nekoliko meseci rodila prvo dete, sina Romana. Kada se porodila, odlučila je da iskoristi vreme koje provodi kod kuće i snima videe u kojima opisuje život pre i posle trudnoće, ali i da pokaže kako i koliko se njeno telo promenilo.

U jednom videu ova mlada mama pokazala je svoju fotografiju pre trudnoće, pa je uporedila svoju tadašnju figuru sa onom koju ima danas.

- Koristim svoj profil da podignem svest o ženskom telu i pokažem svima da je ono prelepo i posle porođaja - rekla je ona.

Međutim, u njenoj nameri počeli su da je sputavaju ljudi koji je nazivaju ružnom, debelom i odvratnom.

- Svojim izgledom odvraćaš žene da rađaju. Užasno izgledaš, fuj - napisala je jedna devojka, a druga je dodala da definitivno nikada neće roditi dete.

I pored negativnih komentara koji joj svakodnevno pristižu, ova mlada devojka ne posustaje od svoje namere, a "vetar u leđa" joj daju druge majke koje se poistovećuju sa njenim trenutnim izgledom.

- Lepo je videti da još neko ima trudničke strije kao i ja. Ti si bila i ostala predivna - napisala je jedna mama.

- Razmišljam da neka žena sedi kući i stidi se svog tela i to samo zbog standarda koje nam društvo nameće. Niko ne treba da se stidi onoga što jeste. Žene su najdivnija bića na planeti, zapamtite to - zaključila je Šenon.

Šenon ima želju da normalizuje ženska tela koja se posle porođaja nisu vratila u staru formu, a kako kaže, ne traži ničije sažaljenje, već razumevanje.

@raisingroman1

This woman makes me feel so confident in myself ? @the.birds.papaya ##teenmum ##postpartumbody ##bodypositivity ##fypシ

♬ Mama Said - Lukas Graham

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:12

ANA NIKOLIĆ U MINI HALJINI, SEVNULE ČIPKANE GAĆICE! Pevačica đuskala i umalo pokazala PREVIŠE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track