IDENTIČNE TROJKE OTKRILE SA ČIME SE SUSREĆU: Sestrama smeta kad ih UPOREĐUJU, pa progovorile o NEPRISTOJNIM PONUDAMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ terrytriplets

zanimljivo

IDENTIČNE TROJKE OTKRILE SA ČIME SE SUSREĆU: Sestrama smeta kad ih UPOREĐUJU, pa progovorile o NEPRISTOJNIM PONUDAMA! (VIDEO)

Žena -

Kalei, Elisa i Šerina su identične trojke, a njihovi roditelji nisu ni sanjali da će postati roditelji čak tri devojčica, mislili su da će dobiti jedno dete, ali sudbina je imala drugačije planove.

Kalei, Elisa i Šerina su identične trojke i influenserke koje na društvenoj mreži TikTok svakodnevno objavljuju video-snimke u kojima dele neprijatna iskustva i situacije sa kojima se redovno susreću.

Kako kažu, najviše ih nervira činjenica da ih ljudi uvek upoređuju i misle da je zanimljivo kada zaključe da je jedna lepša ili zgodnija od druge dve.

- Imale smo mnogo neprijatnih situacija. Dešava se da momak priđe i meni i sestrama kako bi povećao svoje šanse da bude sa bar jednom - ispričala je Elis.

Sestre, koje su veoma bliske, kažu da nikada ne bi volele da su rođene kao jedinice, ali da im komentarisanje njihovog fizičkog veoma smeta.

- Iako smo sve različite, mi smo ipak jedno. Nije lepo kada neko kaže da je jedna od nas tri lepša, deblja ili ružnija. Najgore od svega je što muškarci misle da je to kompliment - rekla je Kalei.

Devojke priznaju da teško pronalaze ljubav, jer je momcima čudno da imaju devojku koja ima dve identične sestre.

- Dešavale su se sitacije da nas momci pomešaju, pa im bude neprijatno. Ali, takvih je malo. Uglavnom dobijamo veoma nepristojne ponude - iskrena je Šerina.

Pored ljubavnih problema, sestre objavljuju i zanimljive priče iz života, pa su zbog njih postale veoma popularne na društvenim mrežama.

- Roditelji su nas oblačili u istu odeću, a mama bi uvek dodala šnalu različite boje za svaku, kako bi nas raspoznavala. Ali, mi smo bile luckate, pa bismo ih uvek zamenile - ispričale su identične trojke, prenosi Mirror.

@terrytriplets

We can NOT do the end move ? posted reel on insta: Terry.triplets❤️❤️##TakingCareOfBiz ##fyp ##foryoupage ##foryou ##triplets ##dance

♬ CLBROMEOVIBECHALLENGE - clbromeo

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

POGLEDAJTE BAJKOVITE KADROVE SA VENČANJA DŽEHVINOG BRATA! Prvi ples mladenaca oduševio prisutne, ne skidaju OSMEH SA LICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track