01:10

ŠEFE, VI STE PERVERZNJAK: Na razglasu NAPLJUVALA poslodavca i dala OTKAZ, o njenom potezu i onome što je rekla priča SVET! (VIDEO)

ŠOK!

ŠEFE, VI STE PERVERZNJAK: Na razglasu NAPLJUVALA poslodavca i dala OTKAZ, o njenom potezu i onome što je rekla priča SVET! (VIDEO)

Žena -

Bet Mekgrat objavila je video na Fejsbuku u kom daje otkaz, ali na vrlo nesvakidašnji način.

Bet je, kako kaže, tet godina radila u poznatom trgovinskom lancu u SAD-u, i nagledala se svega. Smatra da je premalo plaćena s obzirom na to koliko sati dnevno radi, a šefovi i kupci se prema zaposlenicima odnose jako loše. Zato je Bet odlučila da da otkaz, ali i da naglasi svima šta misli. Otišla je do razglasa prodavnice i rekla:

"Pozdrav svima, ja sam Bet sa odseka elektronike. Radim u ovoj firmi pet godina i mogu reći da su svi ovde premalo plaćeni i previše rade. Kupci i šefovi se ponašaju odvratno, a kada im kažemo da nam to smeta, odgovore da smo zamjenjivi. Dosta mi je da me prave ludom", rekla je, pa dodala:

"Šefe, perverznjak ste, sramite se kako tretirate radnike. Nadam se da tako ne razgovarate ss članovima svoje porodice", rekla je devojka i pohvalila dobre kolege:

"Oni vas ne zaslužuju. Dajem otkaz!"

Celu situaciju je snimila i objavila na Fejsbuku, a ne može da veruje koliko je poruka podrške dobila. "Ti si moja heroina", napisao je neko, a drugi su se nadovezali rekavši da ih je ohrabrila da urade isto.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:11

IMAMO MI VEĆIH DUŠMANA OD JALE I BUBE! Sloba Radanović ŠOKIRAO izjavom o poznatim reperima: Svaka čast na onome što su napravili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track