ZAVRŠILA U KOMI I JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Doktor nije prepoznao simptome, pa napravio OGROMNU grešku, život joj je od tada BORBA
Foto: Shutterstock

ISPOVEST

ZAVRŠILA U KOMI I JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Doktor nije prepoznao simptome, pa napravio OGROMNU grešku, život joj je od tada BORBA

Žena -

Laura Batrum završila je u komi zbog sepse, nakon što joj je doktor opšte prakse rekao da "ode kući i popije paracetamol", prenosi "The Sun".

Naime, devojka je dobila je smrtonosnu infekciju nakon zahvata na želucu za mršavljenje. Kada je 38-godišnjakinja u bolovima otišla kod lekara, tvrdi da joj je poručio da se vrati kući i popije lekove protiv bolova.

doktor
foto: profimedia

Nedelju dana kasnije Laura je završila u bolnici s probijenim crevom. Provela je naredna četiri meseca u bolnici u Birmingamu, a doktori su pokušali da je održe u životu. Situacija je bila toliko kritična da su joj u jednom trenutku predviđali samo tri dana života.

"Doktori su rekli da zaista nisu znali da li se izvući. Život je od tada borba. Još uvek patim od umora i jako se lako umaram. Svesna sam svog stanja. Moj verenik Stiv i ja oduvek smo hteli porodicu i mislilo smo da će operacija biti početak novog poglavlja u našim životima. Međutim, lekaru su mi rekli da ću se mučiti sa začećem zbog svojih povreda te da nam je jedina opcija veštačka oplodnja", izjavila je Laura.

Britanka je navodno dobila novčanu odštetu od svog doktora. On je odbio da prizna odgovornost, ali je pristao na nagodbu.

Advokati koji su zastupali Lauru tvrde kako doktor nije proveo niz pretraga, uključujući merenje krvnog pritiska, čime je mogao da prepoznati bolest.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:24

ZBOG OVE PESME PLAKALA JE CELA JUGA: Neda Ukraden OTKRILA TAJNU nastanka ČUVENOG HITA Zora je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track