OSUDILI JE ZBOG SAVETA KAKO USREĆITI MUŠKARCA: Devojka izvala burnu RASPRAVU: Nisam njegova majka, tako da NEMA ŠANSE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

šta vi mislite?

OSUDILI JE ZBOG SAVETA KAKO USREĆITI MUŠKARCA: Devojka izvala burnu RASPRAVU: Nisam njegova majka, tako da NEMA ŠANSE! (VIDEO)

Žena -

Devojka je podelila na TikToku video u kom je otkrila svoje "najbolje savete kako udovoljiti muškarcu" , a njeno mišljenje izazvalo je burnu raspravu.

Muškarcu zapravo nije teško ugoditi. Hrani ga, ljubi, nosi haljine, očijukaj s njim, budi mu najbolji prijatelj, učini vaš dom rajem i obasipaj ga komplimentima”, objasnila je u videu, koji je prikupio više od 3,5 miliona pregleda.

Otkako je video objavljen, izazvao je burnu reakciju u komentarima, a mnogi su devojku osudili te rekli kako živi i razmišlja kao da su 1940-te.

“Nisam njegova majka, tako da nema šanse”, napisala je jedna korisnica, dok je druga pitala: “A što on radi za tebe?”

Jedna korisnica pitala je zašto mora da nosi haljine kako bi usrećila svog muškarca, na što joj je ova devojka odgovorila:“Muškarcima se više sviđa.”

Drugi su, pak, tvrdili da njeni saveti ne deluju te da ne mogu da stvore srećnu vezu.

“Dosta žena radi sve ovo pa ih njihovi partneri i dalje ne cene”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Ne sviđa mi se ta ideja. Moja supruga je moja najbolja prijateljica, ali je i dalje jednako inteligentna. I ja hranim nju!”

@girlygirluk

Add this list if it’s not complete for you ???

♬ original sound - _ritikaaaa

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track