VENČALI SE NA GRANICI IZMEĐU DVE DRŽAVE: Par se sastao posle 35 GODINA, a evo zašto su odlučili da tu naprave CEREMONIJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

prelepo

VENČALI SE NA GRANICI IZMEĐU DVE DRŽAVE: Par se sastao posle 35 GODINA, a evo zašto su odlučili da tu naprave CEREMONIJU! (VIDEO)

Žena -

Karen Mehojni i Brajan Rej, odlučili su da se venčanju na granici SAD i Kanade. Naime, zbog pandemije korona virusa i ograničenja putovanja, mladina porodica ne bi mogla da prisustvuje venčanju.

"Bilo mi je važno da venčanju prisustvuju moji roditelji i baka koja ima 96 godina, da vide najsrećniji dan u mom životu. Hteli smo da oni svedoče našoj sreći", rekla je Karen.

mladenci
foto: Printscreen/Youtube

Kako je objasnila SAD su ograničile "manje važna" putovanja na kopnenim prelazima sa Kanadom početkom pandemije.

"Vazdušni saobraćaj između zemalja je moguć, ali iako su članovi moje porodice vakcinisani, mišljenja sam da ih to dovodi u veći rizik, posebno baku koja ima toliko godina", rekla je ona i dodala da imaju prijatelja koji radi na graničnoj patroli i koji je pomogao da se sve organizuje, a da se istovremeno sva ograničenja ispoštuju.

Mladenci su se sa mladinom porodicom susreli na granici 25. septembra, a ceremonija je organizovana na mestu koje više liči na livadu, nego granični prelaz.

mladenci
foto: Printscreen/Youtube

Između njih nije bilo ograde, ali su se ipak držali svako na svojoj strani, mladenci i mladoženjini roditelji, bliski prijatelji i matičar su stajali na tlu SAD-a, a mladina porodica na tlu Kanade. Ipak, ona je uspela na kratko i da se zagrli sa njima.

"Plakao sam jer sam znao koliko joj znači to što su joj roditelji i baka tu", rekao je Rej.

Inače, Rej i Karen upoznali su se pre 35 godina, kada je on nju učio da skija. Godinama su bili prijatelji, oboje su bili u brakovima i dobili po dvoje dece. Pre deset godina Rej je i njenoj deci držao časove skijanja, a neposredno posle toga oboje su se razveli.

Nekoliko godina su bili u vezi, a Rej je u martu ove godine odlučio da je zaprosi, prenosi "NBC12"

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:32

PAVLE VUJISIĆ, VULKAN GLUME I MRGUD VELIKOG SRCA: Ovaj muzej čuva uspomenu na našeg glumca, njegova pisma, ključeve, fotografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track