Najnovije vesti

UPRAVNICA NARODNOG POZORIŠTA IVANA VUJIĆ O SVOJOJ SMENI: Neću to da komentarišem! Došla sam ovde da služim
03:28

UPRAVNICA NARODNOG POZORIŠTA IVANA VUJIĆ O SVOJOJ SMENI: Neću to da komentarišem! Došla sam ovde da služim

oglasila se

UPRAVNICA NARODNOG POZORIŠTA IVANA VUJIĆ O SMENI: Neću da pričam o ostavci! Došla sam ovde da služim (Kurir TV)

Pop kultura
16:00h

Upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić Kominac predstavila je danas na konferenciji novog direktora Opere Dragoljuba Bajića, koji će na toj poziciji zameniti dosadašnju direktorku Jasminu Trumbetaš Petrović.

Na pitanje Kurira da li će podneti ostavku nakon sastanka šest sindikata ove kuće sa ministarkom Majom Gojković, odgovorila je da nema vremena da komentariše takve navode i da ima veliko poštovanje prema predstavnicima ministarstva i Vlade Republike Srbije.

- Stalno čujem te neke priče da hoće da me skinu. Veoma poštujem prvu potpredsednicu vlade i ministarku kulture Maju Gojković, koja ima izuzetnu karijeru i izuzetan je ljubitelj pozorišta. Odlično je poznajem iz Novog Sada. Imali smo juče konstruktivan i dobar sastanak sa sindikatima (nisu na sastanku bili predstavnici umetničkih sindikata, koji su bili sa Majom Gojković, prim. aut.). Mi svoje probleme rešavamo dosta otvoreno - kazala je upravnica Narodnog pozorišta.

Maja Gojković
foto: Nemanja Nikolić

Ona je zahvalila svim kolegama i istakla da niko od njih nije sa svojim porodicama, nego da je tu gde se nalazi, i da oni čine jednu veliku porodicu.

- Kada sam došla ovde, rekla sam da sam došla da služim i sve vreme služim. To je pozvanje da služite, ne tražim ništa, a dajem sve. Ovo je neki naš hram u kojem mi služimo - zaključila je Ivana Vujić.

Na kraju konferencije održan je minut ćutanja kojim su prisutni odali počast nedavno preminulom direktoru Beogradske filharmonije Ivanu Tasovcu.

Ivan Tasovac
foto: Beta/Nenad Petrović

J. Mladenović

Bonus video:

Ivana Vujić Kominac drzi govor
00:50

Ivana Vujić Kominac drzi govor

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track