02:01

EVA RAS TITU REKLA NE! Nakon što se PRVA SKINULA GOLA na filmu, zvao je na Brione! Još jedan MOĆNIK hteo da je ISKORISTI

kurir televizija

EVA RAS TITU REKLA NE! Nakon što se PRVA SKINULA GOLA na filmu, zvao je na Brione! Još jedan MOĆNIK hteo da je ISKORISTI

Pop kultura -

Glumica Eva Ras stala je u odbranu Miroslava Mike Aleksića, učitelja glume, protiv koga je pokrenuta optužnica za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svoje škole glume "Stvar srca".

Ona je navela da je Mika za sada časni učitelj, a nakon što sud donese odluku i u zavisnosti od toga kakva ona bude, možemo ga nazivati i predatorom.

Eva je rekla da nije je imala nepristojne ponude od onog momenta kada se obnažila pred kamerama, a jedna od njih došla je od samog druga Tita.

- Tito me je zvao da dođem na Brione da večeram sa njim, samo nas dvoje. A kada sam radila kao novinar glavni urednik jednog magazina hteo je da me vodi van grada - otkrila je Eva.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:32

PAVLE VUJISIĆ, VULKAN GLUME I MRGUD VELIKOG SRCA: Ovaj muzej čuva uspomenu na našeg glumca, njegova pisma, ključeve, fotografije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track