SRCE DA PREPUKNE! ĆERKA MU JE UMRLA 3 DANA PRED NJENO VENČANJE: U filmskom zapletu se desilo ČUDO i otac se ipak radovao SVADBI
Foto: Printscreen/Instagram/lamogle

kakav preokret

SRCE DA PREPUKNE! ĆERKA MU JE UMRLA 3 DANA PRED NJENO VENČANJE: U filmskom zapletu se desilo ČUDO i otac se ipak radovao SVADBI

Žena -

Dajana Donaruma (28) iz Bafala u Njujorku lila je suze dok je Danijel Doneli Džunior držao za ruku dok su ulazili na svadbeni prijem kako bi se udala za verenika Konlana.

Međutim, pre nego što je došao do oltara, Danijel, čija je čerka Heder umrla u saobraćajnoj nesreći 2017. godine, predao je Dajanu njenom ocu, koji mu je zahvalio na ćerkinom daru. Presađivanje creva od Heder pomoglo je spasiti Dajanin život, budući da je prethodno imala crevni zastoj zbog progresivne disautonomije.

Godinu dana nakon transplantacije, Dajani je dopušteno da se obrati porodici svog donora, koja ima mogućnost da prihvati ili da odbije zahtev.

Dajanino je pismo prošlo kroz centar za transplantaciju u Vašingtonu do centra za davanje organa u Teksasu, koji je tada kontaktirao Danijela. On je prihvatio pismo, a on i Dajana kasnije su razgovarali telefonom, što je nateralo da plače dva dana, otkrivši kako je Heder bila prekrasna osoba.

Godinama nakon toga, Dajana je pokušala podići svest o Hederinom životu i darivanju organa putem svojih stranica na društvenim mrežama, a ona i Danijel su se na kraju upoznali u Ilinoisu, gde Danijel živi.

Tamo je rekao Dajani da je Heder preminula samo nekoliko dana pre nego što se trebala udati za verenika Boa.

Znajući da Danijel nije imao priliku da odvede svoju ćerku do oltara na njen veliki dan, Dajana ga je pitala bi li joj učinio tu čast, što je Danijel prihvatio.

venčanje, Dajana Donaruma
foto: Printscreen/Instagram/lamogle

"Kad me prvi put vidio u venčanici, zaplakao je. Kad sam ga videla kako plače, i ja sam počela plakati. Toliko mu nedostaje Heder i bori se s bolom zbog njene odustnosti. Rekao je da mu je čast odvesti me do oltara i da je tako srećan što sada ima još jednu ćerku. Rekla sam Danu da je Hederin duh bio sa nama. Zagrlili smo se pre nego što smo izašli", rekla je Dajana i dodala:

"Nadam se da će ljudi shvatiti moć darivanja organa. Bez Hederine odluke danas ne bih bila ovde. Transplatacija mi je dala život za koji nisam ni mislila da ću ga imati", zaključila je Dajana.

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video:

02:10

PRVA SAM JAVILA DA JE SLOBA PAO! Slađana Milošević otkrila DRAMATIČNE MOMENTE u noći 5. oktobra BILI SMO NA BALKONU DO JUTRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track