01:52

tijana maksimovic

KURIR TELEVIZIJA

NEMAJU PRILIKU DA MI PRIĐU: Tijana briljira u ulozi Žaklinice, a na pitanje o svom ljubavnom životu dala je NEOČEKIVANI ODGOVOR

Pop kultura -

Tijana Maksimović, mlada srpska glumica, sve je očarala lepotom i talentom kroz ulogu Žaklinice u seriji "Igra sudbine".

- Ovo mi je prvi veći projekat. Ima mnogo starijih i iskusnijih kolega, sve je uzbudljivo - rekla je glumica za Kurir televiziju i dodala da je imala veliku tremu u toku snimanja.

Celu ekipu serije, ali i Maksimovićevu potresla je smrt glumca Nenada Nenadovića.

- Bila sam njegova učenica. Neša je ostavio iza sebe štošta čime treba da se ponosimo. Uvek ću sa osmehom govoriti o njemu - navela je Maksimovićeva.

Tijana Maksimović
foto: Kurir Televizija

Od napornih snimanja, kako kaže, odmara van Beograda.

- Kad god znam da ću imati nekoliko slobodnih dana, uglavnom se trudim da pobegnem negde. Pokušaj organizovanja je bar da se ode do Šumadije - rekla je glumica.

O ljubavi i udvaranju rekla je da momci nemaju prilike da joj priđu jer se ne kreće mnogo, a dodala je i da je ljudi koje sretne na ulici prepoznaju i povezuju sa ulogom.

Na pitanje o emotivnom statusu kratko je rekla:

- Neka ostane ovako - bila je tajanstvena Maksimovićeva.

Bonus video:

02:21

NADA OBRIĆ O UNUCI MILENI RADULOVIĆ: Postavila sam u situaciju zlostavljanja, reagovala sam kao majka, a film o Tomi NEĆU GLEDATI

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track