DOK SAM SE JA PORAĐALA, ON ME JE VARAO SA MOJOM MAJKOM: Njena ispovest ostavila je SVET u ŠOKU, a evo kako je sve otkrila! (VIDEO)
Foto: Profimedia

haos

DOK SAM SE JA PORAĐALA, ON ME JE VARAO SA MOJOM MAJKOM: Njena ispovest ostavila je SVET u ŠOKU, a evo kako je sve otkrila! (VIDEO)

Žena -

Britanka Alisa Harison (21) šokirala pratioce ispričavši kako ju je pre tri godine bivši dečko Rajan, s kojim je provela sedam godina, varao dok je ona u bolnici rađala njihovo prvo dete i to s njenom mamom!

"Početak moje veze s Rajanom bio je savršen, stalno smo bili zajedno i nismo mogli ni par sati jedan bez drugog", priča Harison u svom videu koji je za samo nekoliko dana pregledan neverovatnih 12 miliona puta.

Nakon nekog vremena je, kako kaže, Rajan počeo da je vara, no ona mu je sve opraštala verujući da će se promeniti.

"Znao je doslovno da plače i da me moli da ne odem", prisetila se Harrison, kojoj su početkom februara 2018. počeli jaki trudovi pa je otišla u bolnicu. Nekoliko puta je, kaže, pokušala da nazove Rajana koji se dugo nije javljao, a kad ga je napokon dobila rekao joj je da mu je nešto iskrslo i da verovatno neće uspeti da dodđe na vreme i da bude s njom za vreme porođaja.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/alyssa_mae1320

"Nekoliko sati nakon porođaja došao je da vidi mene i bebu, a izgledao je normalno, ništa mi u njegovim ponašanju nije bilo čudno", kaže 21-godišnjakinja.

Nakon dva, tri dana ona i sin su otpušteni iz bolnice, a Rajan je došao po njih i opet je izgledao normalno, čak uzbuđeno jer prvi put kući vodi i svog sina.

"Tek dve godine kasnije komšinica mi je rekla da želi nešto da mi pokaže. Iimala je snimak s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno ", rekla je, a instinkt joj je govorio da tu nešto "ne štima".

Zato je, kaže,odlučila da pregled Rajanove poruke među kojima je, osim prepiske sa njenom mamom, pronašla i mamine golišave fotografije... Kad je to pokazala Rajanu, nije mu preostalo ništa nego da prizna.

"Bila sam slomljena i mesecima sam krivila sebe", priseća se devojka koja je odmah odlučila da prekine sve veze s Rajanom i majkom, pa je nju nazvala i rekla da ne želi više nikad da je vidi, a njemu bacila stvari kroz prozor i izbacila ga iz stana.

To joj je, kaže, bila najbolja odluka u životu, a s tim su se složili i njeni pratioci na TikTok-u, kojima je njena priča bila toliko šokantna da su mnogi mislili da je reč o neukusnoj šali, prenosi "Mirror".

Onima koji možda sada prolaze kroz neku sličnu izdaju partnera i druge bliske osobe 21-godišnjakinja savetuje da takve stvari nikako ne praštaju.

"Verujte mi, takvi se ljudi ne menjaju i samo ćete sebi da napraviteo loše ako s njima ne prekinete svaki odnos", rekla je i poručila svima da "stave sebe na prvo mesto i da se nikad ne zadovolje sa manjim od onog što zaslužuju".

@alyssa_mae1320

This actually happened ???‍♀️?

♬ My Mom - Eminem

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

ENU POPOV MUŽ ISPIPAO ZA GRUDI PRED GOSTIMA: Voditeljka nije znala šta ju je snašlo, postidela se zbog njegovog poteza! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track