NA 30. GODIŠNJICU BRAKA PUSTILA SNIMAK SA VENČANJA: Žena ostala u ŠOKU kad je videla OVO, a muž nije mogao da prestane da se SMEJE
Foto: Printscreen/TikTok/romijessmaya

nije ovo očekivala

NA 30. GODIŠNJICU BRAKA PUSTILA SNIMAK SA VENČANJA: Žena ostala u ŠOKU kad je videla OVO, a muž nije mogao da prestane da se SMEJE

Žena -

Jedan od najposebnijih i najsrećnijih dana u životu svakako je venčanje. Stoga ne čudi to što mladenci žele što više fotografija i video snimaka kako bi moogli da se prisete tog posebnog trenutka.

Međutim, jedna žena ostala je u šoku kada je na 30. godišnjicu braka pronašla video sa venčanja i otkrila da je preko snimka snimljena - policijska serija.

"Mojim roditeljima je 30. godišnjica braka i mama je htela da pogleda video njihovog venčanja, ali je tata preko nje presnimio seriju", napisala je ćeka ovog para uz video koji je vrlo brzo postao viralan.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/romijessmaya

Snimak prikazuje mladu i mladoženju kako hodaju prema oltaru pre nego što pređe na scenu iz policijske TV emisije, a u pozadini se može videti njen otac koji se smeje se celoj situaciji.

Video je od tada prikupio više od 2,7 miliona lajkova i gotovo 11.000 komentara. "Ovo je baš stvar koju bi svaki otac uradio", komentirisala je jedna korisnica, dok se jedan korisnik našalio: "To je definitivno bilo namerno."

"Zamislite koliko je postao nervozan kad je vaša mama rekla da želi da pogleda video sa venčanja, znajući da je preko njega snimio seriju", glasio je jedan komentar.

Drugi su podelili slične situacije koje su imali sa svojim očevima ili partnerima. "Moj tata je preko videozapisa mog rođenja snimio 'Kad životinje napadnu', rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Posljednjih 30 minuta venčanog videa mojih roditelja su Moćni rendžeri …"

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

DARA SE PONOVO BAHATI ZA VOLANOM: Bubamara krši propise i hvali se BRZOM vožnjom svoje luks mašine na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track