VERONIKA JE PRVO DETE DOBILA SA 14 GODINA, A SADA IH IMA 11: Žive od socijalne pomoći, a sada objavila LEPE VESTI! (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok/ thismadmama

stižu rode

VERONIKA JE PRVO DETE DOBILA SA 14 GODINA, A SADA IH IMA 11: Žive od socijalne pomoći, a sada objavila LEPE VESTI! (FOTO)

Žena -

Veronika koja na društvenim mrežama deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja, kao i da se nada da će imati još šestero dece.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/ thismadmama

Veronika Merit, sada 36-godišnjakinja iz Njujorka ovog vikenda je na Instagram Reelu podelila uzbudljive vesti. Naime, ona je objavila video sa sonograma - uprkos natpisu ispod monitora koji zahteva od ljudi da ne snimaju ništa.

"Nepravedna pravila moraju se prekršiti. Ili nešto slično", napisala je Veronika ne mogavši da sačuva uzbuđenje zbog nove bebe.

Ona je ranije na Instagramu naglasila da žive od socijalne pomoći.

Veronika je još bila u školi kad je zatrudnela sa najstarijom ćerkom Viktorijom, koja sad ima 21 godinu.

Od tada je rodila Endrua (16), Adama (15), Maru (13), Daša (12), Darlu (10), Marvelosa (8), Martaliju (6), Ameliju (4), Delilu (3) i Donovana (1).

Dvoje najstarije dece je dobila u braku sa prvim mužem sa kojim se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martija (37), a par ima zajedno sedmero dece.

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.

"Srednju školu sam završila sa odličnom ocenom, pokušala sam da idem na fakultet, ali sam se oba puta razbolela - imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine", objasnila je.

Veronika je istakla da bi želela da ima sedamnaestoro dece.

"Neka deca su bila planirana. Ali ne mogu da uzimam hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka", rekla je.

"Ne isključujem mogućnost da ću imati još dece. A u trudnoći sam provela ukupno osam i po godina", objasnila je.

Nakon što je objavila video sonograma, Veronikinih 32 hiljada pratilaca požurilo je da joj čestita, piše britanski "The Sun".

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/ thismadmama

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:19

KURIR JUTRO POSLE DRAME ISPRED STANA IVANA I JELENE Krv očišćena, KOMŠIJE otkrile šta je usledilo jezivoj tuči a evo ko je u stanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track