ŽIVIM SA DEČKOM, BIVŠIM MUŽEM I ZAJEDNIČKOM DECOM: Zaljubila se u PORODIČNOG PRIJATELJA, a sad su zajedno proslavili VAŽAN DOGAĐAJ
Foto: Printscreen/Instagram/luanadauntlesspr

ISPOVEST

ŽIVIM SA DEČKOM, BIVŠIM MUŽEM I ZAJEDNIČKOM DECOM: Zaljubila se u PORODIČNOG PRIJATELJA, a sad su zajedno proslavili VAŽAN DOGAĐAJ

Žena -

Nakon osam godina braka s 39-godišnjim Džejmsom Koenom sa kojim ima dvoje dece, Britanka Luana Ribeira (40) shvatila je, kako kaže, da im je veza iz romantične prešla u prijateljsku.

Par je zato odlučio da se sporazumno razvede, a Ribeira je ljubav pronašla u najboljem drugu svog bivšeg supruga, dugogodišnjem porodičnom prijatelju Alu Mejeru.

Luana Ribeira
foto: Printscreen/Instagram/luanadauntlesspr

"Džejms i ja smo se tada već jako udaljili, pa ga je Al nazvao da vidi je li on dobro", ispričala je Luana.

Ubrzo je, kaže, nazvao i nju i dugo su pričali, a onda je odlučila da se nađe sa Alom i od prvog susreta je sve bilo potpuno prirodno, pa su se nastavili da se viđaju.

"Sećam se da sam rekla deci da sam se zaljubila u Ala, što je njima bilo super", ispričala je Ribeira koja je ubrzo sa svojim novim dečkom preselila u Portugal.

"Sišla sam iz aviona u Portugalu i odmah osetila da sam kod kuće", kaže, pa je nazvala bivšeg supruga Džejmsa, objasnila mu šta se njoj i deci tamo sviđa i pitala ga bi li i on možda došao, na što je on rekao "Pa, mogao bih". Par dana kasnije, Ribeira je živela sa bivšim mužem, dečkom i decom.

"Svi smo zajedno živeli u jednoj kući u Portugalu godinu dana. Nije uvek bilo lako i takvi angažmani zahtevaju puno ustupaka, ali uspeli smo", priča ona.

Prošle godine su svi troje sa decom vratili u Veliku Britaniju gde su nastavili zajedno da živE.

"Ljudima je teško da razumju našu dinamiku, ali nas troje smo se uvek jako dobro slagali tako da se tu ništa nije promenilo osim što mi je Džejms sada najbolji prijatelj, a ne partner", rekla je, a nedavno su svi zajendo proslavili okončanje njenog i Džejmsovog razvoda i rođenje njenog i Alovog sina, prenosi "The Sun".

Luana Ribeira
foto: Printscreen/Instagram/luanadauntlesspr

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:36

VESELI SE SRPSKI RODE: Hit snimak! Kenijka peva kao da je rođena u Zaječaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track