150.000 $ DALA NA RAZNE ESTETSKE ZAHVATE: Starleta hoće da ima najskuplje telo na Instagramu i sada izgleda OVAKO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

opasna

150.000 $ DALA NA RAZNE ESTETSKE ZAHVATE: Starleta hoće da ima najskuplje telo na Instagramu i sada izgleda OVAKO! (FOTO)

Žena -

Ana Karolina Leker je šminkerka iz Barselone koja želi da postane Instagram model i influenserka i starleta. Trenutno ima preko 12.000 pratilaca, ali je uverena i da će broj pratilaca rasti nakon svakog estetskog zahvata koji obavi.

U ovom trenutku, Ana je potrošila više od 110.000 funti (oko 15.000.000 dinara ili oko 150.000 dolara) na ove operacije, a to je tek početak jer, kako kaže, tek planira nove zahvate. Primetila je, kako kaže, da su je karantin i pandemija naveli da više vremena providi na društvenim mrežama i samim tim je učinili još nesigurnijom u svoj izgled piše Daily Star o ovoj stasrleti i njenim zahvatima.

- Imala sam četiri operacije nosa, samo na poslednju sam potrošila oko 5.000 dolara. Takođe sam imala liposukciju, bihektomiju, imam filere u zadnjicama i druge brojne zahvate.

- Bolno je, ali to je dobar bol, nakon njega izgledate bolje - kaže Ana.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:16

ZALUĐENOST DRUŠTVENIM MREŽAMA JE PRAVA EPIDEMIJA! Pevačica ima hiljade pratilaca na Instagramu, ali tvrdi: NE ŽELIM DA BUDEM ROB

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track