ZBOG NAČINA NA KOJI ME JE ZAPROSIO, RAZMIŠLJAM DA ODBIJEM: Evo kako ju je pitao da se UDA ZA NJEGA posle 5 GODINA veze!
Foto: Profimedia

ispovest

ZBOG NAČINA NA KOJI ME JE ZAPROSIO, RAZMIŠLJAM DA ODBIJEM: Evo kako ju je pitao da se UDA ZA NJEGA posle 5 GODINA veze!

Žena -

"Nedavno sam se verila, ali sam ubrzo nakon toga počela da preispitujem našu vezu", napisala je anonimna devojka kolumnisti "Metroa", Džejmsu Mekonačiju.

Razlog je, kaže ona, to što je njegova prosidba bila katastrofalna: rekao joj je otprilike da su im svi prijatelji već u braku i da nema razloga ni da oni predugo čekaju...

verenički prsten
foto: profimedia

"Zajedno smo pet godina i bili smo jako srećni, ali sad vidim da smo već neko vreme u kolotečini i uz njega se ne osećam poželjno i nisam srećna", objasnila je devojka i pitala što da uradi i da li treba da raskine veridbu iako je tek rekla "Da".

"Što više novca i vremena ulažete u organiziranje tog venčanja, teže će vam biti da sve samo prekinete", kaže Džejms

Jasno mu je, kaže, zašto ju je takva prosidba ostavila u nedoumici, no to je najmanji problem: s muškarcem za kog se uda bi trebalo da provede život, 'dok ih smrt ne rastavi', a već je na početku u nedoumici.

"Razmislite o tome što vam tačno smeta i šta vas brine kad pomislite na brak s njim, ako treba zapišite sve negativne i pozitivne strane da lakše sagledate situaciju u kojoj ste se našli", kaže, jer iako je obveza, brak bi barem trebalo da bude obveza prema osobi koju stvarno volimo i ne bi trevalo tako da se preispitujemo pre nego je uopšte počeo.

Zato je devojci savetovao da kaže vereniku sve što je muči, a njegova reakcija će joj, kaže, najbolje reći treba li se za njega udati ili prekinuti s njim.

Prosidba, Veridba
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:52

NIKAD OTKRIVENI DETALJI! OVAKO JE NASTAO LUKASOV HIT LIČNA KARTA: Marinina kućna pomoćnica Dušanka odigrala glavnu ulogu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track