SRPSKA MISICA POKAZALA SIMBOL VELIKE ALBANIJE: Izazvala veliku buru u javnosti, a sad napravila DRASTIČAN potez! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

dosta joj svega

SRPSKA MISICA POKAZALA SIMBOL VELIKE ALBANIJE: Izazvala veliku buru u javnosti, a sad napravila DRASTIČAN potez! (FOTO)

Žena -

Veliku pometnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija srpske misice Valentine Petrović na kojoj pozira sa koleginicama, između ostalih i sa misicom Albanije, dok rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol takozvane "velike Albanije".

misice, bruka, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

- U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu - navela je Petrovićeva ranije povodom situacije u kojoj se našla.

Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram

Ona se sad odlučila na novi, drastični potez, te je svoj profil na Instagramu, koji je aktivno koristila u svrhu svoje promocije jednostavno obrisala.

Po svemu sudeći haos koji je nastao nakon pomenutih njenih postupaka bio joj je preko glave, pa je odlučila da se skloni makar sa društvenih mreža.

Valentina Petrović, misica
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:34

MISICA PRVENSTVENO MORA DA ZNA ISTORIJU SVOJE ZEMLJE! NAKON SKANDALA NA IZBORU ZA MIS, OGLASILA SE VALENTININA KOLEGINICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track