Najnovije vesti

MISICU VALENTINU VRAĆAMO KUĆI! Vesna da Vinča: Sve četiri su se šalile simbolima, dovele su stvar do APSURDA
01:55

MISICU VALENTINU VRAĆAMO KUĆI! Vesna da Vinča: Sve četiri su se šalile simbolima, dovele su stvar do APSURDA

reakcije

MISICA VALENTINA PAKUJE KOFERE! Vesna da Vinča otkrila detalje skandala: Stižu nam razne poruke, ali narod je stao na njenu stranu

Žena

Vlasnica Mis YU agencije Vesna da Vinča rekla je da će mis interkontinental Srbije Valentina Petrović najverovatnije biti vraćena u Beograd nakon skandala sa pokazivanjem dvoglavog orla!

Valentina Petrović, podsetimo, izazvala je skandal kad je na takmičenju u Egiptu zajedno sa koleginicama iz Albanije, Crne Gore i lažne države Kosova pokazala rukama dvoglavog orla koji je simbol takozvane velike Albanije.

"Valentina nije zvanična mis Srbije. To je Marijana Savić koja će se 16. decembra u Portoriku takmičiti na Mis sveta koje je nadmetanje sa najvećom licencom i značajem. Šta se u njihovim glavama dešavalo, to razmatramo svi, ne samo ja. Ja sam predložila da se povuče. Upravo se dogovaramo sa licencorom i producentima. Ovo nije mnogo ugrozilo takmičenje jer se pokazivanje simbola dešavalo u kuloarima, sobama i hodnicima. Njih nije ugrozilo da bi reagovali oštro, ali moraju da znaju da moraju da se disciplinuju", rekla je Vesna da Vinča u jutarnjem programu Kurir televizije.

Vlasnica zvanične agencije koja šalje srpske misice na svetska takmičenja kaže da je Valentina proživela medijskog "toplog zeca".

"I ona na Instagramu i ja dobijamo razne poruke, ali se sve više obrće situacija, narod je stao na njenu stranu. Ona zna da je pogrešila i jeste pogrešila. Nije znala to da napravi pre nego što joj je neko pokazao", smatra da Vinča.

Naglasila je da misice kod nje prolaze različite obuke, škole lepote, lepog ponašanja, obrazovanja, uče da je Srbija zemlja velikana, Nikole Tesle...

"Mi smo korektivna, usputna škola. Opšte obrazovanje treba dovesti u pitanje. Dvadeset godina je potrebno da se jedna generacija pomeri iz svog korena i sve tri su dokazale da je Balkan doživeo jednu vrstu anuliranja kod mlade generacije osećaja prošlosti i simbolike", podvukla je Vesna da Vinča.

To je prema njenim rečima bio gaf koji je doveden do apsurda.

"Mladi ne znaju ko su partizani i četnici, to je nekada dobro, ali ovo nije definitivno dobro i najverovatnije će biti vraćena", zaključila je gošća Kurir televizije.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track