MARIJA (47) JE UPOZNALA SAVRŠENOG MUŠKARCA, A ONDA SHVATILA DA JE UNIŠTENA: Nije sumnjala u njega, a onda je OSTALA BEZ 6.000 £
Foto: Profimedia

KASNO SHVATILA

MARIJA (47) JE UPOZNALA SAVRŠENOG MUŠKARCA, A ONDA SHVATILA DA JE UNIŠTENA: Nije sumnjala u njega, a onda je OSTALA BEZ 6.000 £

Žena -

Marija Bekvit (47) iz Lidsa ostala je bez 6.000 funti nakon što je na sajtu za upoznavanje pronašla muškarca sa kojim je ušla u svakodnevnu prepisku, a onda joj se desilo nešto potpuno neočekivano, piše "The Sun".

Njen udvarač, navodno iz Kanade, doživeo je nesreću na poslu. Pretile su mu tužbe i zbog toga je postojala opasnost da se nikada neće upoznati sa Marijom.

Zbog toga je Marija preuzela stvar u svoje ruke i počela je da prikuplja novac da mu pomogne. Uzela je svoju ušteđevinu, digla kredit, pozajmila nešto od prijatelja i rođaka i uspela da nabavi novac.

poziv, ljubav, bivša ljubav
foto: Shutterstock

- Zvao me je svakog dana, čak smo pričali i video-pozivima. Pokazivao mi je slike svoje dece, ja sam mu pokazala slike svoje ćerke. Nije mi bilo na kraj pameti da se sprema da me opljačka.

- Nisam imala pojma da je moguće uz posebne programe "prilepiti" sebi nečije tuđe lice. Zato nisam ni sumnjala da je on iskren. Posumnjala sam tek kad sam mu ponudila da mu pomognem. On je meni rekao da je iz Kanade, a da je trenutno na građevini u Južnoj Africi gde je doživeo nesreću. Tražila sam mu podatke koje mi je dao bez problema, ali nije znao da ja planiram da idem u kanadsku ambasadu. Kontaktirala sam ih da vidim da li oni mogu da mu pomognu, a umesto toga otkrila sam da ne postoji čovek sa tim podacima! - kaže Marija.

- Iz ambasade su mi rekli da sam prevarena. Ostala sam bez 6.000 funti koje sad moram da vratim. Ovo mi je potpuno ubilo samopouzdanje i više nisam sposobna da verujem ikome - kaže Marija.

200 evra, evri, pare, novac
foto: Shutterstock/Amarin A

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track