KRISTINA VARALA MUŽA, PA MU PREDLOŽILA OVO: Nije htela da se ODREKNE s*ksa s drugim tipovima, a njena ponuda ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/tiktokgirl_krystina5.0

šok!

KRISTINA VARALA MUŽA, PA MU PREDLOŽILA OVO: Nije htela da se ODREKNE s*ksa s drugim tipovima, a njena ponuda ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Žena -

Tiktokerka Kristina ubedila je svog muža Marka da postanu svingeri, jer je želela da bude intimna i sa drugim muškarcima.

Naime, Kristina je na TikToku opisala kako je varala muža, a pošto nije želela da odustane od s*ksa s drugim muškarcima, predložila mu je da zajedno imaju s*ks s drugim ljudima.

"Osećala sam krivicu što sam ga varala, ali sam onda shvatila da mogu da ga ubedim da budemo svingeri. Sada je naša veza jača nego ikada", ispričala je ova TikTokerka.

Naime, Kristina (38) od starta nije želela monogamnu vezu, a ona i Mark su otpočeli romansu u ranim dvadesetim. Ona je pre njega već bila udata, a tadašnjeg supruga, sa kojim je ima dete, prevarila je sa Markom, s kojim je kasnije dobila ćerku.

"Prvi put kada smo spavali zajedno, pozvala sam i moju drugaricu da nam se pridruži", ispričala je ona.

Kristina i Mark su 17 godina u braku, i zajedno pozivaju druge ljude da im se pridruže u krevetu. Iako se stalno suočavaju sa osudom javnosti, oni ne mare za to.

"Bio je on zabrinut na početku, ali je posle bio oduševljen. Znao je da čeznem za drugim muškarcima i da ne želim da se osećam krivom zbog prevare. Zajedno smo otvorili profil na svingerskoj aplikaciji, i sada nam je s*eksualni život bolji nego ikada", rekla je ona.

Odricali su ih se članovi porodice, prijatelji su prestajali da im se javljaju nakon što su čuli za njihov neobični životni stil.

"Ne brinem, jer shvatam da samo ne razumeju. A ljudi brzo osude ono što ne razumeju. Za naš životni stil znaju i naša deca, i naša porodica je srećnija nego ikada", zaključila je Kristina, prenosi "Daily Star".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:59

Branko Crnogorac Kareli ginisov rekorder

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track