MAJKA (36) I ĆERKA (21) TRUDNE U ISTO VREME: Veronika čeka 12. DETE, a volela bi da ih ima 17! Uskoro će postati i BAKA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ispovest

MAJKA (36) I ĆERKA (21) TRUDNE U ISTO VREME: Veronika čeka 12. DETE, a volela bi da ih ima 17! Uskoro će postati i BAKA! (FOTO)

Žena -

Veronika Merit očekuje svoje 12. dete, a uskoro bi trebalo da postane i baka. Kako kaže ova 36-godišnjakinja, više je uzbuđena zbog ćerkine trudnoće nego svoje.

Naime, Veronika Merit iz Nujorka otkrila je za "The Sun" da će njena najstarija ćerka postati majka. Na Instagramu je podelila video njenog ultrazvuka. Veronica ima 11-oro dece, a uskoro će roditi 12. Jako je uzbuđena što će u slično vreme postati i baka i majka.

Veronika je Viktoriju (21) rodila dok je još bila u školi, naime zatrudnela je sa14 godina. Viktoriji i Veroniki su porođaji zakazani u razmaku od samo mesec i po dana.

"I više sam nego oduševljena što sam trudna u isto vreme kada i moja ćerka. Nikad nisam imala blizance pa sam uzbuđena što ću imati bebe istih godina u kući koje mogu oblačiti u sličnu odeću. Već sam im kupila iste pidžamice. Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje ćerke nego što sam ikada bila sa svojom. Postati baka je nešto tako uzbudljivo i lepo je deliti trudnoću zajedno s mojom prvom kćeri", objasnila je Veronika.

Kako je ranije objasnila, ona se udala, ali i razvela od oca svoje najstarije djece. Nakon toga se udala za drugog supruga Martija (37), a par je dobio još sedmero dece. Veronica je otkrila kako nikada ne koristi kontracepciju zbog zdravstvenog stanja.

"Završila sam srednju školu s odličnim uspehom, pokušala sam da idem i na fakultet, ali sam se oba puta razbolela, imam bolest bubrega i izgubila sam bubreg prošle godine", objasnila je. Otkrila je kako bi volela ima 17 dece.

"Neka deca su bila planirana. Ne isključujem opciju da dobijem još dece. Htela bih da imam još šestero. Osam i po godina sam provela u trudnoći", ispričala je Veronika.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

19:48

ŠOKANTNA TVRDNJA LEČIĆA: Danijela montirala snimak, nisam jedini koga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track