IZAŠLI SMO NA VEČERU, A ONDA JE ON IZAŠAO I NESTAO: Zatekla ga je ispred restorana U KOLIMA, a ovako je reagovao kad ju je video!
Foto: Printscreen/TikTok

NAJGORI DEJT IKADA

IZAŠLI SMO NA VEČERU, A ONDA JE ON IZAŠAO I NESTAO: Zatekla ga je ispred restorana U KOLIMA, a ovako je reagovao kad ju je video!

Žena -

Korisnica TikToka podelila je sa svojim pratiocima priču o jednom sastanku na kom je bila, a ljudi komentarišu da je pobednica u kategoriji "Najgori dejt ikada".

Naime, ona se preko Tindera dopisivala se s jednim muškarcem, ali nikako nisu mogli da usklade rasporede da se napokon nađu uživo. Jedan dan otišla je s prijateljicom u šoping centar u blizini kog on živi i pozvala ga da dođe. Pristao je, ali je insistirao na tome da ih obe odvede na večeru. Devojka je prvo rekla da zaista ne treba da časti i nju i prijateljicu, ali na kraju su pristale i otišle u restoran.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Muškarac je na ulazu rekao da je zaboravio novčanik u automobilu i da se odmah vraća. Devojke su čekale punih 15 minuta, a onda su odlučile da odu. Napustile su restoran i ugledale njegov automobil odmah ispred.

Njena prijateljica odlučila je da će se suočiti s muškarcem i prigovoriti mu za to što ih je samo tako ostavio, bez objašnjenja, a kada se približila automobilu, imala je šta i da vidi.

"Rekla mi je da ne gledam, ali bila sam previše znatiželjna. Pogledala sam kroz prozor i videla njega, potpuno golog, s drugom ženom. Uopšte mu nije bilo neprijatno, samo je spustio prozor i pitao me jesam li za s*ks u troje!"

Malo je reći da su bile šokirane, ali kako prenosi "The Sun", okrenule su se i otišle bez komentara.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

12:05

SLAĐA NAJSKROMNIJA NA ESTRADI! Nikad nisam trošila novac za SKUPE KRPICE, sreću čine DRUGE STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track