MAMA OBJAVILA URNEBESAN OGLAS! Bez dlaka na jeziku opisala KOLEVKU ZA BEBE: Dete će vam se svakako buditi na 2 MINUTA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

nasmejala sve

MAMA OBJAVILA URNEBESAN OGLAS! Bez dlaka na jeziku opisala KOLEVKU ZA BEBE: Dete će vam se svakako buditi na 2 MINUTA! (FOTO)

Žena -

Britanka Lusi Vinter je na Fejsbuku objavila oglas za prodaju kolevke za novorođenče koju na kraju nije ni prodala već ju je poklonila, ali je oglasom mnoge zabavila.

Lusi Vinter
foto: Printscreen/Facebook

Naime, u Fejsbuk grupi "Sale in Kingswood and Staple Hill Winter" kolevku je opisala kao "sjajan prostor za spavanje koji beba može i da odbije da koristi'.

- Možete i da je izvučete jer ima prikladne ručke i može se staviti na bilo koju ravnu površinu, a bebu u njoj stavite da leži na madrac koji je takođe uključen u cenu - piše mama u oglasu za kolevku koju prodaje za simboličnih 20 dolara.

Isto tako ju, kaže nabrajajući njene pogodnosti, možete i nositi sa sobom po kući; dete će vam se ionako u njoj buditi svako dve do tri minute, prenosi "The Sun".

Lusi Vinter
foto: Printscreen/Facebook

- Kolevka je gotovo netaknuta i stanje joj je savršeno jer je moj prekrasni anđeo od rođenja bio za nju prevelik, pa je trebalo da kupimo i krevetić - kaže mama i dodaje da "ima i plastične delove koji dobro dođu da dete iz nje ne izleti dok u dva ujutru demonstrira kako brzo može mahati rukama i nogama, pa tako do jutra..."

Kolevka, dodaje, ima i mali beli baldahin za zaštitu od sunca, što dobro dođe ako želite posetiteljima da odvučete pažnju od svoje odeće zamrljane bljuvotinom i prljave kose koja je zadnji put oprana u trudnoći...

Svoju objavu Vinter je završila poželevši sreću potencijalnim kupcima i pozdravom "iz doma bez dima cigarete", ali i bez kućnih ljubimaca - jer je i psu bilo dosta bebine vriske i plača, pa se udomio negde drugde.

- Urnebesno iskreno, mogu se poistovetiti - napisala je jedna pratiteljica, a neki su dodali i kako "nažalost nisu zainteresirani za kupovinu", ali su se autorki oglasa zahvalili što ih je nasmejala.

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

04:18

Marija Šerifović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track