ŠOKANTNA ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Saznala da muž vodi DVOSTRUKI ŽIVOT, govorio je da je na poslu, a evo šta je zapravo RADIO!
Foto: Profimedia

SLUČAJNO OTKIRLA

ŠOKANTNA ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Saznala da muž vodi DVOSTRUKI ŽIVOT, govorio je da je na poslu, a evo šta je zapravo RADIO!

Žena -

Anonimna 39-godišnjakinja iz Britanije je već 18 godina sa suprugom (41), a tokom svih tih godina dobili su i dva sina. Iako je suprug radio u Francuskoj kao porodica su uvek dobro funkcionisali, a ni među njima nije nedostajalo romantike.

par, veza, svađa
foto: Profimedia

Ipak, često je znao da bude tajnovit, ali ona je to pripisivala karakteru. Mislila je da je zatvorenija osoba iz koje treba izvlačiti informacije i malo se više potruditi da prizna svoje osećanja, probleme i slično. Sada je otkrila da nije baš sve stvar karaktera i da suprug ima mračnu tajnu - živeo je dvostruki život, prenosi "The Sun".

"Prošle nedelje se vratio iz Francuske i pomogla sam mu da raspakuje kofere. Zavukla sam ruku u jednu pregradu i pronašla malu uokvirenu fotografiju - na njoj su bila dva dečaka i žena. Bila sam jako zbunjena i odmah sam ga pitala ko je to. Lice mu je menjalo boje i videla sam da ne zna šta da kaže, nniti gde da gleda."

veza, svađa
foto: Profimedia

Priznao joj je da u Francuskoj ima još jednu porodicu, onu sa fotografije. Izvinio joj se i objasnio da nije mogao da joj kaže jer se plašio da će ga ostaviti.

"Nisam ništa rekla, slomila sam se. Ne znam šta da uradim", napisala je žena u pismu psihoterapeutkinji Deidre i zatražila koristan savet.

"Saznati tako nešto je strašno, ali svaki odnos može da izađe iz krize i čak da bude bolji nego pre, samo morate oboje da budete spremni da radite na njemu. Reci suprugu da si u šoku i da ti treba mirniji razgovor. Nemoj da trošiš energiju na otkrivanje detalja o njegovom drugom životu, već se fokusiraj na razgovor o vašem braku i odnosu. Sinovi bi mogli da budu povređeni vašim prekidom, a isto tako zaslužuju i da znaju da imaju dva polubrata", odgovorila joj je Deidre.

par, veza, raskid, svađa
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track