OVAJ OTAC RAZNEŽIO JE CEO INTERNET: Vodio ćerku do oltara i uradio NESVAKIDAŠNJU stvar, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/griffithk5

EMOTIVNO

OVAJ OTAC RAZNEŽIO JE CEO INTERNET: Vodio ćerku do oltara i uradio NESVAKIDAŠNJU stvar, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

Žena -

Kelsi Grifit je bila tinejdžerka kada su se njeni roditelji razveli, a vrlo brzo Endi je postao njen očuh.

Iako razvod nikada nije lak za dete, Endi se potrudio da sa Kelsi bude pre svega prijatelj i pruži joj utehu u teškim trenucima. Pored dobrog odnosa sa Kelsi, Endi se trudio da bude u dobrim odnosima sa njenim biološkim ocem kako ne bi dolazilo do neprijatnih i nepotrebnih scena, prenosi "The Independent".

Kada je na red stigao i jedan od najvažnijih dana u životu svake žene, njih dvojica su i primerom pokazali da nisu suparnici, već Kelsina podrška.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/griffithk5

- Moj tata je iznenadio mog očuha zamolivši ga da nam se pridruži u šetnji do oltara. Čuvali smo to u tajnosti do ceremonije, pa su svi bili iznenađeni - ispričala je Kelsi u video-snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

U videu se vidi kako Kelsi u venčanici šeta prema oltaru sa svojim ocem, a u jednom trenutku on zastaje i pruža ruku prema Endiju koji sedi među gostima.

- Prišao mi je, zgrabio ruku i rekao: "Hej, trudio si se za ovo istom jačinom kao i ja, zaslužuješ ovo. Hajde, pomozi da zajedno odvedemo našu ćerku do oltara" i ja sam samo krenuo za njim - rekao je očuh.

Kelsi tvrdi da niko ko je prisustvao venčanju nije ostao ravnodušan i priznaje da je bilo i suza.

- Svi su ostali u šoku, jer je ovo stvarno nesvakidašnji gest. Ponosna sam na moju porodicu - zakljucila je ova devojka.

@griffithk5

My dad surprised my step dad by including him in our walk down the aisle? #theperfectday #fyp #wedding #dancingqueen

♬ original sound - Nicole Reynolds

Kurir.rs/A.A./The Independent

Bonus video:

07:10

OVA POZNATA PEVAČICA JE TREBALO DA OŽIVI GLAS SILVANE U TOMI Smršala čak 20 kila, a igrom slučaja pesme otpevala Suzana Branković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track