ZVEZDA DINASTIJE ODUŠEVLJENA SRBIJOM: DŽEF KOLBI napustio Beograd, a utiske koje je poneo će dugo PEPRIČAVATI! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

lep gest

ZVEZDA DINASTIJE ODUŠEVLJENA SRBIJOM: DŽEF KOLBI napustio Beograd, a utiske koje je poneo će dugo PEPRIČAVATI! (FOTO)

Pop kultura -

Džon Džejms (65), koji je publici najpoznatiji kao Džef Kolbi iz kultne serije "Dinastija", napustio je Beograd, ali nosi lepe uspomene iz posete Srbiji. Glumac se pre odlaska upoznao sa svojim srpskim kolegama Lazarom Đurđevićem i Magdalenom Mijatović, koji igraju u srpskom rimejku poznate sapunice. On je mlade umetnike pozvao da provedu jedan dan s njim na filmskom setu.

Džon Džejms
foto: Privatna Arhiva

- Čuo je da se snima balkanska verzija "Dinastije" i oduševio se. Upoznali smo se baš na ranču, gde je on snimao svoj novi film, a mi deo scena iz naše serije. Dao nam je nekoliko korisnih saveta i ispričao neke anegdote sa snimanja. Zahvalio nam je što smo ga podsetili na jedan lepi period u njegovom životu od pre skoro 40 godina - priča za Kurir Lazar.

Džon Džejms
foto: Privatna Arhiva

Džon Džejms je u Beogradu snimio film "My Son Hunter", u kojem glumi američkog predsednika Džoa Bajdena. Jedan izlazak za njega je mogao da bude koban.

- Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i zabio sam se u staklena vrata. Imam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno - ispričao je glumac za Dejli mejl.

Glumac je pohvalio naše lekare koje su mu ukazali prvu pomoć. - Sjajno su sanirali povredu - ispričao je glumčev menadžer.

Džon Džejms
foto: Profimedia

Novi projekat "My Son Hunter" govori o američkom predsedniku i bezuslovnoj ljubavi oca prema sinu, ali, kako naglašava glumac, pruža dublji pogled u svet politike.

- Film ima sve. Novac, moć, pohlepu, seks, drogu i alkohol. Na neki način me podseća na "Dinastiju" - kazao je Džon, koji je u kultnoj seriji glumio od 1981. do 1989. godine.

Domaća adaptacija planetarno popularne sapunice "Dinastija" privukla je pažnju milionskog auditorijuma koji od ponedeljka do četvrtka od 21 sat bez daha prati uzbudljiv život elitne beogradske porodice Kadić. Intrige, ljubavni preokreti i porodične tajne čine priču ove serije koja je predodređena za uspeh, a pored raskošne scenografije i glamuroznih kostima, tu je i fantastična glumačka ekipa, koju predvode Predrag Bjelac, Marija Karan i Branimir Popović.

Dinastija
foto: RTV Pink Printscreen

Kurir.rs/ Damir Dervišagić

Bonus video:

03:39

DVA POSLA U JEDNOM PROJEKTU: Biljana Tipsarević biće modni dizajner u seriji Dinastija, a imaće i jednu zapaženu ulogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track