NISAM ZNALA DA POSTOJE I OVI SIMPTOMI TRUDNOĆE: Tiktokerka čeka TREĆE DETE, a tvrdi da se PRVI PUT susreće sa OVIM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/hilizgoldstein

mnoge žene su se pronašle

NISAM ZNALA DA POSTOJE I OVI SIMPTOMI TRUDNOĆE: Tiktokerka čeka TREĆE DETE, a tvrdi da se PRVI PUT susreće sa OVIM! (VIDEO)

Žena -

Korisnica TikToka objavila je video na svom profilu u kome je govorila o simptomima sa kojima se susrela do 41. nedelje trudnoće, a za koje, kaže, nije imala pojma da postoje.

Iako je već majka dvoje dece i očekuje treće, onatvrdi da je tek u ovoj trudnoći iskusila neke simptome, a neki od njih su depresija, noćne more, migrene, vrtoglavica, nesvestica i - začepljen nos.

U tome su se pronašle mnoge sadašnje i prošle trudnice, pa su podelile i neke neobične simptome koje su same iskusile. Jedna je tako u komentarima napisala kako je niko nije pripremio na to da će joj stalno krvariti nos, a druga je dodala:

- Imam sve te simptome, uključujući svakodnevne glavobolje koje me izluđuju - napisala je, a druga je dodala da oseća i bol u svim zubima.

Još jedna TikTokerka nedavno je govorila o simptomima koje ima u trudnoćI. Naime, ona je u svom videu navela simptome poput vaginalnog sluznog čepa, stalnog ostajanja bez daha i stalni osećaj gladi koji prođe već nakon par zalogaja.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:06

Dušica Jakovljević o svojim vezama sa mlađim muškarcima: Oni nemaju o čemu da pričaju sa MLADIM DEVOJKAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track