Najnovije vesti

TIMAROV OTKRIO KOGA BI IGRAO U FILMU O ĐOKOVIĆIMA: Novak zaslužio više filmova i seriju o svom životu
02:56

TIMAROV OTKRIO KOGA BI IGRAO U FILMU O ĐOKOVIĆIMA: Novak zaslužio više filmova i seriju o svom životu

Putem šampiona

TIMAROV OTKRIO KOGA BI IGRAO U FILMU O ĐOKOVIĆIMA: Novak zaslužio više filmova i serija o sebi! DA VIDIM TOG KASTING DIREKTORA

Pop kultura

Glumac Srđan Timarov otkrio je da bi na ekranu mogao da ovekoveči oca najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđana.

"Ja se zovem Srđan, možda bih voleo da igram Srđana. Nisam neki kasting direktor. Usuditi da se odabere ko bi igrao Novaka, da vidim koji će to kasting direktor da uradi. Znam jedino da će imati ne jedan film, nego više njih, i seriju, i sve što treba tako jednom velikom heroju nacije", izjavio je glumac.

Otkrio je da mu je omiljeni sport da gleda trku formule 1, a da to zdušno podržava i njegov sin, pasionirani ljubitelj kome je to grandiozan san.

"Ranije sam uvek prebacio kanal, a sad jedva čekam vikend da gledam", dodao je glumac.

Srđan Timarov
foto: Kurir TV

“Putem šampiona” je strateški program “Novak Đoković Fondacije” koji pruža podršku roditeljima u sportu, kroz niz tematskih radionica, u kojima će naši čuveni sportski stručnjaci, sportisti i njihovi roditelji deliti svoja iskustva i znanja, i tako onim narednim generacijama koje dolaze, utabati stazu da lakše koračaju “putem šampiona”.

Srđana je ekipa Kurir televizije zatekla na specijalnoj projekciji filma "Kralj Ričard", kojoj su prisustvovale i Borka Tomović i Nada Macanković.

Film Kralj Ričard prati razvojni put teniskih sestara Vilijams.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva
02:16

NATAŠINI SINOVI LEPOTANI! Evo šta je glumica rekla o snajkama i o tome kakva će biti svekrva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja