UOPŠTE MI SE NE SVIĐA PRSTEN KOJIM DEČKO PLANIRA DA ME ZAPROSI: Obožava nakit i želi nešto POSEBNO, razmišlja da mu predloži OVO!
Foto: Profimedia

ISKRENA

UOPŠTE MI SE NE SVIĐA PRSTEN KOJIM DEČKO PLANIRA DA ME ZAPROSI: Obožava nakit i želi nešto POSEBNO, razmišlja da mu predloži OVO!

Žena -

Jedna se žena nedavno požalila kako joj se ne sviđa prsten kojim njen dečko planira da je zaprosi.

Naime, ona je napisala na "Mumsnetu" kako joj je on pokazao prsten koji planira da joj da i dodala da se "nadala nečem posebnijem od srebrnog prstena s topazom, što nikako nije po njenom ukusu, a brine se i da materijali neće dugo trajati".

verenički prsten
foto: Profimedia

- To nije moja zamisao vereničkog prstena - napisala je razočarana buduća mlada i naglasila kako nije reč o novcu, te da ni ne očekuje da on na prsten potroši mesečnu plaću, a da ona obožava nakit koji i sama izrađuje, a vereničko prstenje obično nešto posebnije i dugotrajnije.

Iako joj se, kaže, sviđa što ga je on sam odabrao, razmišlja da mu predloži da skupa odaberu novi, napisala je na Mumsnetu, a mnoge su joj korisnice ponudile svoj savet.

- Samo budi iskrena, ali nežna... - napisala joj je jedna žena i dodala da mora iskreno da razgovara sa nekim za koga planira da se uda.

- Verovatno vam je i pokazao prsten jer želi iskrene povratne informacije, obavezno mu recite jer ćete vi to nositi svaki dan do kraja života - poručila joj je druga, a većina korisnica se s njom složila.

verenički prsten
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Mumsnet

Bonus video:

00:15

SANDRA AFRIKA OBJAVILA VRUĆ SNIMAK IZ AUTOMOBILA! Pevačica raskopčala košulju, sevnule bujne grudi, MREŽE SE USIJALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track