Najnovije vesti

OGROMNA SAM, SAMO TO DOBRO KRIJEM: Imala je preko 100 operacija da bi izgledala kao Barbika, a onda nabacila 35 kilograma! (FOTO)
Foto: Profimedia

neverovatno

OGROMNA SAM, SAMO TO DOBRO KRIJEM: Imala je preko 100 operacija da bi izgledala kao Barbika, a onda nabacila 35 kilograma! (FOTO)

Žena
23:48h

Džesika Alveš (37) letos je imala operaciju kojom joj je odstranjeno 75 odsto želuca, nakon što se ugojila i vaga joj pokazala da ima 101 kilogram. Ugojila se, kaže, za vreme karantina, a lekari su joj rekli da je gojazna i da hitno mora da smrša.

- Ostaće mi svega 25 odsto želuca, nadam se da ću posle toga smršati. Zaista sam se drastično ugojila - obično imam oko 65 kilograma. Ogromna sam, ali to dobro krijem na slikama - rekla je.

I Džesika je zaista smršala, što je pokazala najnovijim setom fotografija.

Džesika iza sebe ima više od 100 operacija, a iako je potpuno deformisala lice kaže da ne planira da stane dok ne bude "potpuno plastična".

Džesika Alveš, nekada Rodrigo, dobro je poznato ime svima koji se interesuju za estetsku hirurgiju. Nakon pokušaja da postane ljudski Ken, prešla je na pokušaje da postane Barbika.

Džesika je prošla i kroz operaciju pola, a sada je u novom procesu, istorijskom na polju medicine, jer želi da joj se presadi materica.

"Želim da budem prva trans osoba kojoj će biti presađena materica. Želim da budem majka", rekla je Džesika nedavno. Međutim, doktori su je upozorili da ovaj postupak ne samo što ima ogromnu šansu da bude neuspešan, već može biti i rizičan po život.

Džesika je priznala da ne može da diše kroz nos koji je zbog operacija postao preuzak i prekratak, a više ne može ni da trepće, pa joj ljudi poručuju da stane sa operacijama i da su joj snimci i slike koje kači zastrašujući, a ne zavodljivi, ali ona naglašava da nije ni blizu kraja sa zahvatima.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir
06:54

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja