MASKA ZA LICE OD SAMO 3 SASTOJKA: Pomaže kod isušene i crvene kože tokom zimskih meseci, HIDRIRA, a priprema je NIKAD LAKŠA!
Foto: Profimedia

kozmetika

MASKA ZA LICE OD SAMO 3 SASTOJKA: Pomaže kod isušene i crvene kože tokom zimskih meseci, HIDRIRA, a priprema je NIKAD LAKŠA!

Žena -

Tokom zime treba da obratimo malo više pažnje na negu lica. Pored redovnih krema i seruma, u zimskim mesecima je veoma bitno da koristite i maske za lice koje pomažu u hladnim danima kod ispucale kože i crvenila.

maska za lice
foto: profimedia

Suva i osetljiva koža vrlo često reaguje neprijatnim osećajem zategnutosti i crvenilom. Naročito teško podnosi hladnoću i vetar, a posebno negativno utiču nagle promene temperature, kada hladni ulazimo u zagrejane prostorije ili iz njih izlazimo na hladnoću.

Maska od banane, avokada i meda će nahraniti i hidrirati isušenu kožu, vratiti joj mekoću i pospešiti njenu regeneraciju. Napravite sjajnu zimsku masku od banane i avokada. Kako bi tretman bio potpun, važno je da kožu nahranite i iznutra, preostalu polovinu avokada i banane upotrebite za pripremu ukusnog i zdravog smutija.

banana
foto: Profimedia

Sastojci

1/2 vrlo zrelog avokada

1/2 veće banane

1 kašika meda

Priprema

Avokado i bananu zgnječite viljuškom u glatki pire, pa dodajte med. Nanesite na čistu kožu lica i ostavite desetak minuta, a zatim skinite masku ubrusom, ostatke mlakom vodom i nastavite sa uobilajenom negom.

avokado
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Blic Žena)

Bonus video:

00:20

MAJA BEROVIĆ UKRASILA LUKS STAN NA DEDINJU! Trudnu pevačicu uhvatila euforija, okitila TRI JELKE, pa pokazala sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track