MLADA UZ POZIVNICE GOSTIMA POSLALA STRIKTNA PRAVILA: Ovo mogu da rade tek kad fotografi ODU, a evo šta je sve zvanicama ZABRANJENO
Foto: Profimedia

ŠOK!

MLADA UZ POZIVNICE GOSTIMA POSLALA STRIKTNA PRAVILA: Ovo mogu da rade tek kad fotografi ODU, a evo šta je sve zvanicama ZABRANJENO

Žena -

Svaka devojka mašta o svom venčanju i vodi računa o svakom detalju, ali jedna mlada razbesnela je svoje zvanice. Kako bi bila sigurna da će sve proći po planu, odlučila je da zvanicama uz pozivnice pošalje i listu pravila koja moraju ispoštovati na njen poseban dan, prenosi "The Sun".

Mlada
foto: Profimedia

Jedno od pravila je da gosti nikako ne smeju da nose gumice na ruci, oni koji sede za glavnim stolom ni slučajno ne smeju da koriste telefon, a posebno tokom zdravice.

Gostima nije dozvoljeno da žvaću žvake, niti da igraju u japankama, a ne smeju ni da donose štapiće koji svetle u mraku. Takođe, ne smeju da nose satove određenog proizvođača, kao ni da piju pivo iz flaše dok igraju. Naime, dozvoljeno je samo da ga konzumiraju iz čaša za vino.

Mlada je dodala i da će konzumiranje piva biti dozvoljeno tek kada fotografi odu, a na kraju liste napominje da nikakva pitanja niti komentari na njena pravila nisu dozvoljena.

Ova lista pravila je objavljena na "Redditu", gde su ljudi uglavnom negativno komentarisali mladine zahteve.

- Ovo je stvarno previše, Dođe mi da uradim sve ovo samo da je iznerviram, Izgleda da previše traži i da voli da kontroliše - pisali su ljudi, dok neki dodaju da ni u ludilu ne bi otišli na svadbu da neko sve ovo zahteva od njih.

venčanje, venčanica, mlada
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

03:23

PRIJOVIĆKA PROGOVORILA O KRIZI U BRAKU! Otkrila istinu o donosu sa Filipom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track