MAĆEHA MOG MUŽA JE NOSILA MOJ VERENIČKI PRSTEN PRE MENE: Dobila ga je u OTOVORENOJ kutiji i to od NJE, a sad tvrdi da je PROKLET!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MAĆEHA MOG MUŽA JE NOSILA MOJ VERENIČKI PRSTEN PRE MENE: Dobila ga je u OTOVORENOJ kutiji i to od NJE, a sad tvrdi da je PROKLET!

Žena -

Verenički prsten za mnoge ima posebnu vrednost, a jedna žena se nedavno na Redditu požalila kako će je za njen vezivati samo ružne uspomene i to zbog svekrve.

- Ona je užasna žena i užasno se ponaša prema svima oko sebe. Ne voli ni mene baš previše i od početka ne podržava našu vezu - napisala je i ispričala kako su se ona i suprug venčali na brzinu, pa joj je tada dao jeftini privremeni prsten dok se pravi ne napravi za što je trebalo vremena, jer je rađen po narudžbini.

Prsten, Verenički prsten
foto: Profimedia

- Nisam imala pojma da je on, da me iznenadi, naručio prsten na adresu svojih roditelja - rekla je, pa ju je iznenađenje dočekalo kod svekrve.

Naime njegova maćeha je, kada je videla kutijicu za nakit, oduševljeno pretpostavila da je kupljen njoj, pa je izvadila prsten i isprobala ga, da bi onda razočarano shvatila da joj veličina ne odgovara i da je zapravo za snaju.

- Tako sam prsten dobila u otvorenoj kutiji i dala mi ga je svekrva umesto supruga - ispričala je, a iako se razljutio, ni muž nije maćehi ništa rekao.

- Uzela sam kutiju i samo rekla "U redu je", a zapravo sam htela da se rasplačem jer je i samo otvaranje trebalo da bude posebno, budući da su u kutiji bile nalepljene sentimentalne poruke o našoj vezi - ispričala je, a sada, kaže, ne može da se reši osećaja da je prsten "proklet".

- Moja svekrva je mom mužu maćeha (mama mu je umrla) i tek je par godina u braku s njegovim ocem, a taj brak ne odlikuje ni velika ljubav, ni međusobno poštovanje i imam osećaj da je na neki način ukaljala i moj prsten - rekla je.

- Jednostavno je ignorišite, jer je očito ljubomorna. Fotografišite se sa suprugom dok vam stavlja prsten i pošaljite joj fotografije - posavetovala ju je jedna žena.

prsten, verenički prsten, veridba
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Reddit

Bonus video:

11:47

DALILIN BIVŠI OBJAVIO CEO RAZGOVOR SA NJENOM MAJKOM: Sve isplivalo na videlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track