ALEK BOLDVIN USMRTIO SNIMATELJKU RECIKLIRANIM METKOM? Novi detalji u vezi sa ubistvom na setu, a OVO i dalje ostaje NEJASNO!
Foto: Profimedia, EPA/John G Mabanglo

ogromna tragedija

ALEK BOLDVIN USMRTIO SNIMATELJKU RECIKLIRANIM METKOM? Novi detalji u vezi sa ubistvom na setu, a OVO i dalje ostaje NEJASNO!

Pop kultura -

Obajvljeni su novi sudski dokumenti sa poslednjim informacijama o tragičnom događaju koji se desio u Novom Meksiku na snimanju filma "Rđa".

Kako u njima navode istražitelji koji rade na ovom slučaju, postoji mogućnost da su se reciklirani bojevi meci našli u kutiji sa manevarskim mecima, prenosi "Global News".

Alek Boldvin
foto: Printscreen/ABC7.com

Naime, vlasnik prodavnice je policiji rekao da sumnja da su bojevi meci, koji su pronađeni na filmskom setu, zapravo reciklirana municija koju je on dobio od prijatelja. Ipak, glavno pitanje i dalje ostaje kako je pravi metak završio u pištolju umesto manevarske municije.

Podsetimo, za sada za ubistvo Haline Hačins i ranjavanje Džoela Souze niko nije otpužen. Dva člana filmske ekipe su pokrenula građansku parnicu u vezi sa nesrećnim slučajem, a producenta i još neke osobe terete za nemar.

Podsetimo, glumac Alek Boldvin usmrtio je direktorku fotografije Halinu Hačins 21. oktobra, i ranio reditelja Džoela Souzu, kada je pištolj, za koji se mislilo da je bezbedan. Tragedija se dogodila na setu filma "Rđa" u Novom Meksiku.

Alek Boldvin, Halina Hadčins
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Global News

Bonus video:

08:53

BOLDVINU JE PODMETNUTO: Kaskader otkrio pozadinu tragedije na SNIMANJU FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track