POSLE GODINU DANA ŽELI DA SE VRATI MUŽU: Hoće da radi na svom braku, ali zbog OVOGA nikako ne može da izbaci iz glave LJUBAVNIKA!
Foto: Profimedia

šta vi mislite?

POSLE GODINU DANA ŽELI DA SE VRATI MUŽU: Hoće da radi na svom braku, ali zbog OVOGA nikako ne može da izbaci iz glave LJUBAVNIKA!

Žena -

Otkako se pre otprilike godinu dana razišla sa mužem, žena koja je želela da ostane aninimna, počela je da se viđa sa drugim muškarcem, za kog zna da nije dobar za nju, ali joj se sviđa što je to samo s*ks bez obaveza.

- Suprug i ja smo se razišli pre otprilike godinu dana. Venčali smo se i dobili dvoje dece kad smo bili u ranim dvadesetim, tako da smo propustili mnogo toga, a mislim da je pritisak učinio svoje . napisala je jedna žena za "Mirror".

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

Od razlaza je počela da se viđa sa drugim muškarcem, za kog zna da nije dobar za nju, ali sviđa joj se što je to samo s*ks bez obaveza. Međutim, sada su njen muž i ona odlučili da još jednom pokušaju, ali ona ne može da izbaci svog ljubavnika iz glave pa je za savet pitala stručnjaka.

- Pa, očigledno je da ne želite dugoročan aranžman bez obaveza i odlučili ste se da ćete još jednom pokušati sa svojim mužem. Dakle, prva stvar koju morate da učinite je da budete jasni s ljubavnikom da je gotovo. Ako želite da uspete, morate da se fokusirate samo na brak. Važno je da ponovo otkrijete jedan drugoga i da razgovarate o tome šta je pošlo po zlu i što možete da učinite da se to više ne dogodi - odgovorila joj je Kolin Nolan.

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Mirror

Bonus video:

00:06

MALA DŽEHVA SE UVIJALA U NIKAD KRAĆOJ HALJINI! Umalo sve ispalo, Teodora pokazala čime RASPOLAŽE i zapalila MREŽE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track