MUŽ NAPRAVIO LISTU ŽELJA: Planira da slavi rođendan MESEC DANA, 2 USLOVA su ženu RAZBESNELA, a evo šta je sve ZAHTEVAO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŽ NAPRAVIO LISTU ŽELJA: Planira da slavi rođendan MESEC DANA, 2 USLOVA su ženu RAZBESNELA, a evo šta je sve ZAHTEVAO!

Žena -

Anonimna žena se obratila svojim virtualnim prijateljima na društvenoj mreži Reddit i požalila se na supruga i njegovo ponašanje. Naime, on bi uskoro trebalo da proslavi 30. rođendan, te je odlučio da namravi spisak želja.

Ona kaže da razume njegovu potrebu i želju da mu taj dan bude poseban, ali smatra da je preterao onda kada je napravio spisak svojih uslova i želja i to za celi rođendanski mesec, prenosi "The Sun".

Naveo je da ne želi da radi nikakve kućne poslove niti da kuva tokom "svog" meseca. Želi da igra "Xbox" satima bez da ga ona ometa i prigovara za to. Ipak, nerazumni zahtevi tu ne prestaju - tražio je da ovaj mesec ne plati svoj deo kirije i da izlazi sa prijateljima kada god to poželi.

0352777117, računi, žena, nervoza
foto: Profimedia

- Drugim rečima, on želi mesec dana odmora od svih obaveza i odgovornosti koje ima kao partner i otac - napisala je žena.

Na pitanje je li zaista ozbiljan sa spiskom, rekao je da bi to sve trajalo samo mesec dana.

- Rekla sam da se ne slažem ni sa jednom stavkom na spisku i da ima nerealna očekivanja. Ionako inače ja radim veći deo kućnih poslova, iako oboje radimo. Takođe i brinem više o sinu, računima, kiriji... Nikada ne bih mogla da priuštim mesec dana odmora. Rekao mi je da sam sebična i da bi on podržao mene da sam nešto tako tražila. Nije prestao da govori kako je razočaran u mene - napisala je i pitala ljude je li zaista ona ta koja je pogrešila, ali ubrzo je mogla da shvati po komentarima da nije.

Većina ljudi zauzela je njenu stranu. Jedan muškarac napisao je da nikada ovako nešto ne bi tražio od supruge jer zna da bi mu odmah dala papire za razvod.

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:21

ZORA DOBRIČANIN PROTIV EUTANAZIJE: Moj otac je bolovao od raka, molio je da mu SKRATIM MUKE, NISAM HTELA! NE IGRAJMO SE BOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track