NIKAD NISAM UPOZNALA NEKOG KO OVO MOŽE: Devojka izvodi AKROBACIJE kao da nema kosti u telu, pratioci tvrde da je reč o OVOME!
Foto: Printscreen/TikTok/noodlesslutt

NIJE BILA KOD LEKARA

NIKAD NISAM UPOZNALA NEKOG KO OVO MOŽE: Devojka izvodi AKROBACIJE kao da nema kosti u telu, pratioci tvrde da je reč o OVOME!

Žena -

Korisnica TikToka Bridžet (21) , nadvodno pati od retkog poremećaja Ehlers-Danlosov sindrom. On se manifestuje hiperelastičnom kožom, hiperpokretnim zgolobovima, a oboleli su u stanju da bez ikakvih poteškoćaizvode razne "akrobacije", a od kojih većina izgleda jezivo, kao da u telu nemaju ni jednu jedinu kost.

Bridžet (21) je na ovoj mreži demonstrirala šta sve može da izvede. Ova devojka je rekla i da nije sigurna o kakvom je poremećaju reč, jer nema para da ode kod lekara koji bi joj dao dijagnozu, prenosi "Mondo".

Istu je ipak dobila od pratioca sa ove mreže, koju su sugerisali da mora da je reč o Ehlers-Danlosovom sindromu.

TikTok
foto: Printscreen/TikTok/noodlesslutt

- Znam da ovo nije normalno, da to ne bi trebalo da sam u stanju da radim, pa sam zato poslednji put nešto tako izvela kada sam bila klinka - napisala je Bridžet uz video koji je snimila ranije, a objavila tek nedavno.

Inače, oboleli od ovog stanja mogu da dotaknu jezikom nos, saviju prste do poleđine šake, il kao Bdridžet - savijaju noge kao da su od gume...

Kod obolelih rane otežano zarastaju, koža im lako puca, a na mestu "rascepa" kasnije ostaju ožiljci. Koža je meka i tanka, lako se pomera i rasteže.

@noodlesslutt

posting this first draft since a lot of y’all commented expecting to hear a crack??

♬ original sound - bridget ?

Kurir.rs/A.A./Mondo

Bonus video:

00:03

KARLEUŠA SE VALJALA PO SNEGU U CRVENIM TANGAMA! JK napravila pometnju na mrežama, nećete znati gde pre da gledate! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track