08:17

IZNENAĐENJE ZA NELETA KARAJLIĆA: Sin prelepim rečima zamalo rasplakao oca

predivno

OVAKVOG NELETA NIKAD NISTE VIDELI Sin mu napravio IZNENAĐENJE pred rođendan pred milionskim auditorijumom KARAJLIĆ ZAMALO ZAPLAKAO

Pop kultura -

Čuveni muzičar Nenad Janković, poznatiji kao doktor Nele Karajlić, vidno je emotivno reagovao na reči sina Srđana Jankovića.

- Odrastanje u ordinaciji Karajlić bilo je intezivno, kao u svakoj ordinaciji. Zbog vašeg gosta ja i dalje kupujem kruške umesto jabuka, kada me mama pošalje u prodavnicu po jabuke i dalje teško biram filmove i knjige, jer me je tata naučio šta sve u njima ne valja. A pravi doktor u našoj ordinaciji je mama, koja ispravlja te gene, međutim, nije uspela, jer sam ja počeo da se bavim tim poslom kojim se bavim, a to je pisanje scenarija, a kasnije i režijom. Saradnja sa ocem je za sve ljude specifična, a za mene je svakodnevica. Ja sam pored sveg svog posla kao asistent režije, pisao sam i scenario sa njim, a morao sam i da prevodim ideje vlasnika franšize da bi i drugi mogli to da realizuju - rekao je Srđan Janković, sin Neleta Karajlića.

Srđan janković
foto: Kurir telvizija

Komentar sina vidno je emotivno dirnuo popularnog muzičara, a o svojoj deci, sinu i ćerki, imao je samo reči hvale.

- Sinu sam nabavio neku montažu, da se zabavlja time. Znao sam da će, kao i svi iz njegove generacije da provede na računaru. Tako je i počelo. Voleo je da gleda filmove, omiljeni su mu bili "Kum 2" i "Mi nismo anđeli 3". Ćerka je već sa dve godine znala da će biti veterinar. Išla je u dve škole, baletsku i gimnaziju, nakon čega je rešila da se posveti veterini, ljubavi iz detinjstva - otkrio je Nele u emsiji Sceniranje na Kurir televiziji.

Nele Karajlić
foto: Kurir televizija

Za suprugu je rekao da su "raja iz gimnazije".

- Sa Sanjom sam od pre nego što sam postao popularan. Imam tu neku grupu ljudi, koja mene zove "Neško", a tako me samo zove neko ko je iz moje raje. Ona mene zna od pre trenutka kada sam ja postao Doktor Karajlić. Ona je kao u svaka žena, kao i svaka majka, supruga, stub porodice. A danas znamo da je danas ceo sistem napravljen da se porodica razruši, ljudi nemaju više pravo da se bune. Ona je stabilizator porodice, a ima i sjajne vizuelen umetničke kvalitete, ona i ja smo se uvek na taj neki umetnički način nadopunjavali. Ne postoji nijedan moj projekat, a da ga ona nije otpatila sa mnom - istakao je muzičar.

Nele Karajlić
foto: Kurir televizija

Emisija "Sceniranje" sa Neletom Karajlićem emitovala se pred njegov rođendan, a uključenje sina bilo je malo iznenađenje produkcije Kurir televizije.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

PALA PRVA KLAPA NASTAVKA U KAFANI SLOŽNA BRAĆA: Nele otkrio detalje nove serije, a JEDNA PODUDARNOST iznenadila je sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track