02:00

MINIMAKS JE MNOGO URADIO ZA MOJU KARIJERU! Nele šokirao pričom: Napravio je VELIČANSTVEN potez koji mu NIKAD NEĆU ZABORAVITI

nikad otkriveni detalji

MINIMAKS JE MNOGO URADIO ZA MOJU KARIJERU! Nele šokirao pričom: Napravio je VELIČANSTVEN potez koji mu NIKAD NEĆU ZABORAVITI

Pop kultura -

Legendarni muzičar Doktor Nele Karajlić za Kurir televiziju ispričao je koliku je ulogu čuveni voditelj Milovan Ilić " Minimaks" imao u njegovom bednu "Zabranjeno pušenje".

Naime, otkrio je da ih je voditelj "gurao" iz dobre volje, ne zbog kapitala.

- Minimaks je bio plemenit prijatelj benda. On nas je baš onako gurao što se kaže. Ja mogu da posvedočim da je to radio iz dobre volje jer iza toga nije stajao nikakav kapital - rekao je Karajlić gostujući u emisiji "Sceniranje".

Nenad Karajlić
foto: Kurir Televizija

Doktor Nele kaže da je Minimaks toliko bio prisan bendu da je tokom svake svoje emisije puštao "Zenicu bluz" benda Zabranjeno pušenje.

Dodao je i da je voditelj bio jako fin gospodin sa neviđenim osećajem za humor.

- Toliko je voleo bend da je mom bratu išao u vojisku. Moj brat je služio par meseci u Zemunu i on mu je dolazio u vojisku da ga poseti. To je tako veličanstven potez jednog takvog čoveka kao što je Minimaks. Kada Minimaks dođe po nekog u kasarnu podrazumeva se da taj u toj kasarni više nikad neće imati problema. Bio je lavčina - ispričao je Nele Karajlić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:30:18

SCENIRANJE 07.11.2021. MARINKO ROKVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track