SNEŽANA ĐURIŠIĆ NA MOJU PESMU UZME 1000 EVRA NA SLAVLJIMA! Karajlić otkrio na kojoj to njegovoj pesmi narodnjaci najviše zarađuju
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

nekadašnji frontmen grupe "zabranjeno pušenje"

SNEŽANA ĐURIŠIĆ NA MOJU PESMU UZME 1000 EVRA NA SLAVLJIMA! Karajlić otkrio na kojoj to njegovoj pesmi narodnjaci najviše zarađuju

Stars -

Nele Karajlić, nekadašnji frontmen legendarne sarajevske grupe „Zabranjeno pušenje“ je tokom emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrio na kojoj njegovog pesmi narodnjaci najviše zarađuju.

Od te pesme, kako Nele kaže, Snežana Đurišić sa slavlja ne izađe bez 1000 evra.

- Od "Ženi nam se Vukota". To je strašno, jednom je Snežana Đurišić priznala da bez 1000 evra ne izlazi sa svadbe. Ja sam rekao samo "Seti me se Sneška sledeći put". Vukota je najozbiljnija pesma. Možda je bilo i više para tu - ispričao je Karajlić.

Dr Nele Karajlić, Nele Karajlić
foto: Nikola Anđić

Između ostalog, Doktor Karajlić je na pitanje gledaoca da li bi pre izabrao Zdravka Čolića ili Gorana Bregovića za saradnju imao podeljen odgovor.

- Sa obojicom, što da ne. Čola je fantastičan lik i moj dobar drug, najistaknutija zvezda Jugoslovenske kulture. On i danas puni hale. Brega je isti takav. Voleo bih i jedan i drugi da me pozovu - rekao je Nele.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track