MISICA BRUTALNO LIKVIDIRANA: Napadači utrčali u restoran, jedan pucao, drugi mu čuvao leđa! KAMERA ZABELEŽILA JEZIVU SCENU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

horor

MISICA BRUTALNO LIKVIDIRANA: Napadači utrčali u restoran, jedan pucao, drugi mu čuvao leđa! KAMERA ZABELEŽILA JEZIVU SCENU (VIDEO)

Planeta -

Učesnica na izboru za mis Ekvadora Landi Paraga Gojburo (23) ubijena je prošle nedelje u jednom restoranu u provinciji Los Rios!

Na uznemirujućem snimku nadzorne kamere vidi se kako dvojica maskiranih napadača ulaze u restoran, jedan odmah otvara vatru na Gojburo i mladića sa kojim je pričala, a drugi čuva stražu. Devojka se momentalno stropoštala, a napadač prilazi i ispaljuje u nju još nekoliko hitaca iz neposredne blizine.

Napadači su potom izleteli kroz vrata i pobegli.

Paraga je bila bivša učesnica Mis Ekvadora koja je na takmičenju 2022. godine predstavljala provinciju Los Rios. Imala je više od milion pratilaca na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Tužilaštvo je njeno ime pominjalo prošlog decembra u okviru velikog slučaja istrage protiv lokalnih zvaničnika povezanih sa narko kartelima. Mediji navode da su bili sporni transferi novca na njenom bankovnom računu, međutim, do sada nije bila optužena.

Misica nikada nije javno komentarisala slučaj.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:51

PEVAČICA ZA KOJOM SU SVI UZDISALI BRUTALNO UBIJENA NAKON SNIMANJA EMISIJE! Sanja Marinković o najneprijatnijem momentu u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track