PAKETIĆI ZA MALIŠANE: Kako da kupite interesantne i korisne poklone, a i da uštedite?
Foto: Promo

PAKETIĆI ZA MALIŠANE: Kako da kupite interesantne i korisne poklone, a i da uštedite?

Žena -

Još uvek niste kupili poklon za klince za Novu godinu koja je sledeće nedelje? Imamo neke super ideje za vas koje će vam pomoći da se odlučite za poklon koji će im se dopasti, koji će im biti koristan, a koji nije mnogo skup. Pogledajte predloge u nastavku teksta.

Svetleća tabla za crtanje i pisanje je edukativna i zabavna zanimacija koju obožavaju mališani širom sveta! Po njoj klinci mogu da crtaju i da im crteži sijaju i to u 8 light efekata! Svaki crtež postaje zabavniji, a deca imaju više želje da nauče još neke nove stvari da nacrtaju. U pakovanju se dobija i čak 30 različitih šablona zahvaljujući kojima će deca moći da nacrtaju neke stvarčice koje sami inače ne bi umeli.

***Gde je najbolja cena ove table? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar, Pokloni za decu
foto: Promo

A LCD piši-briši tabla je takođe sjajan poklon! Po njoj se crta specijalnom olovkom, crteži na njoj su fluorescentni i olovka se nikada ne troši! Crteži se brišu jednim jedinim klikom na dugme na tabli! I onda se može crtati iznova i iznova! Na njoj mogu ne samo da crtaju, već i da pišu, vežbaju zadatke, a biće im interesantnija od papira pa će neke stvari koje im teže idu i koje manje vole lakše naučiti. Super je ne samo za sasvim malu decu, već i za decu u nižim razredima.

***Može da se kupi po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar, Pokloni za decu
foto: Promo

A bojice, flomasteri su uvek dobar poklon, bilo da se radi o mlađoj, bilo starijoj deci, bilo o dečacima, bilo o devojčicama. I ne samo da su zanimljivi deci, već su i korisni u smislu da im pomažu da ispolje svoju kreativnost, da razvijaju svoju maštu, ali i da rade na koordinaciji prilikom bojenja, crtanja i/ili pisanja. Zato je ovo koferče sa bojama od 150 delova idealan novogodišnji poklon!

***Gde može da se kupi po SUPER CENI? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar, Pokloni za decu
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track