OVO NIJE SAMO NJEGOV PROBLEM! Nova snajka Novaka Đokovića OGORČENA i UZNEMIRENA zbog Novaka i kako ga TRETIRAJU u Australiji
Foto: Instagram

svet uznemiren

OVO NIJE SAMO NJEGOV PROBLEM! Nova snajka Novaka Đokovića OGORČENA i UZNEMIRENA zbog Novaka i kako ga TRETIRAJU u Australiji

Žena -

Najbolji teniser sveta je u Melburn stigao iz Dubaija kako bi učestvovao na Australijan openu pošto je dobio medicinsko izuzeće i nije spadao pod one koji moraju da prođu rigorozne mere za ulazak u državu - ali ipak to nisu uvažile vlasti, te teniser nije dobio vizu. Naposletku, Novaku Đokoviću zabranjen je nastup na Australijan openu.

Ovim povodom oglasila se i devojka njegovog brata Đorđa, Saška Veselinov. Naime, ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je prvi teniser sveta i uz to istakla da je zakon izgubio vrednost.

Novak Đoković, Australian open, Australija
foto: Shutterstock, EPA/ALESSANDRO DI MARCO

- Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem, ovo takođe nije ni pitanje sporta. Živimo u svetu gde nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i pruvatnost. Doslovno nam sa osmehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju kako ne možemo da odgovaramo ni za sopstvene živote. Zakon je izgubio vrednost. Više nema dve strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema - napisala je Saška.

Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa osobama koje su dobile medicinsko izuzeće. Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, a nakon toga je doneta odluka da mora hitno da napusti Australiju.

Saška Veselinov
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

05:56

Novak Đoković je najpoznatiji vernik među poznatima, a ovo su stvari koje nismo znali o njemu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track