DEVOJKA OTKRILA TRIK ZA SUŠENJE VEŠA U MALOM STANU: Ceo proces završi se za 2 sata, ženama širom sveta laknulo zbog njenog SAVETA!
Foto: Profimedia

SMISLILA IDEJU

DEVOJKA OTKRILA TRIK ZA SUŠENJE VEŠA U MALOM STANU: Ceo proces završi se za 2 sata, ženama širom sveta laknulo zbog njenog SAVETA!

Žena -

Aliks Bjurn koja živi u jednosobnom stanu sa svojim partnerom Endruom, borila se kao i mnogi kako bi uspela što brže da osuši svoje rublje.

Uprkos brojnim pomagalima za sušenje odeće, nije mogla da nađe mesto kako bi svu svoju odeću mogla da okači da se suši. Jednog dana dok je stavljala svoju posteljinu na sušenje, devojka je imala "trenutak prosvetljenja".

Dok je pokrivala stalak za sušenje čaršavom, stavljajući ga blizu radijatora, otkrila je da se stvorio džep vrućeg vazduha, a da se veš osušio za samo dva sata.

Aliks Bjurn
foto: Printscreen/Tik Tok

"Stalak za odeću obično držim pokraj radijatora, pogotovo zimi i samo sam pomislila, zašto ne bih bacila čaršav preko stalka, ugurala krajeve iza radijatora i ispod stalka onda će mi vrući vazduh iz radijatora osušiti odeću kroz par sati”, dodala je.

“Živim u malom, udobnom jednokrevetnom stanu sa svojim partnerom i uvek imamo dva stalka za sušenje odeće odjednom jer imamo užurbani životni stil i puno peremo rublje, što zauzima previše prostora", istakla je.

"Imamo mašinu za sušenje, ali da budem iskrena, košta previše i vaša odeća kasnije ne miriše najbolje", rekla je Aliks.

Aliks Bjurn
foto: Printscreen/Tik Tok

Kurir.rs/Mirror

Bonus video:

00:05

NATAŠA BEKVALAC POKAZALA S*KSI BELI VEŠ! Obukla provokativnu haljinu, pa pokazala PREVIŠE, na nastup otišla u TANGAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track