OSTAVLJATE CIGARETE? Najbolji savet kako da BEZ KRIZA prestanete da pušite, a da se ne ugojite!
Foto: Promo

OSTAVLJATE CIGARETE? Najbolji savet kako da BEZ KRIZA prestanete da pušite, a da se ne ugojite!

Žena -

Iako i sami kao pušač znate da pušenje nije zdravo, ipak je jako teško ostaviti cigarete. Neretko se dešava da se ljudi ugoje tokom procesa ostavljanja cigareta, a da ne pričamo o svakodnevnoj nervozi kada nastupe krize. Imamo predlog kako da se lakše izborite sa ovom ružnom navikom bez nežljenih pojava poput viška kilograma i slično – pogledajte OVDE.

Pretpostavljamo da ste već probali sa brojnim flasterima, žvakama, pa čak i tabletama koje pomažu da ostavite pušenje. Pretpostavljamo i da vam ništa od toga nije pomoglo čim i dalje čitate ovaj tekst. ? Pravi je momenat da probate nešto novo, nešto efikasno – magnet za uvo protiv pušenja.

Ovaj magnetić koji se kači na uvo stimuliše određene tačke na uhu i to izazva oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama. Ovo je jedna od retkih stvari za koju bivši pušači kažu da daje rezultate što se tiče odvikavanja od cigareta.

Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI!

Hangar, Magneti
foto: Promo

Ovi magneti su potpuno bezbedni za razliku od brojnih tableta i žvaka koje u sastavu imaju brojne neželjene sastojke. Takođe, nema ni pratećih neželjenih momenata kao što su napadi nervoze, prejedanje i slično.

A kako se koristi?

Stavi se na uho na tačku koja je označena na kartončiću koji se dobija u pakovanju i to je apsolutno sve! Nosi se prva 2-3 puta 2-3 sata, dok se ne naviknete, a onda postepeno povećavate vreme nošenja.

Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po HIT CENI!

PAŽNJA: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Hangar, magenti protiv pušenja
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track