12:56

Misica Anja Radić o izboru za mis i srpskoj kulturi

rodoljublje

NAŠA MISICA ANJA RADIĆ PONOSNA NA SRPSKU KULTURU I TRADICIJU! Evo šta je sve rekla o devojci koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA

Žena -

Anja Radić (20) iz Beograda, ime je devojke koja je u El Šeiku odnela titulu najlepše devojke i predstavljaće Srbiju na izboru za Mis sveta 2022. godine.

Mis Srbije, Anja Radić, student je Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, a kako je otkrila, njen životni moto je: "Ne treba ići kroz život, već rasti kroz život."

mis
foto: Kurir Televizija

- Ne mogu ni da opšiem koliko sam srećna što se mis Srbije odigrao van Srbije, i to upravo u Egiptu. Po drugi put sam se takmičila, i verovala sam da imam potencijala - rekla je misica Anja Radić.

Vesna Da Vinča istakla je da je ovaj izbor za mis bio idealna prilika da pokažemo svetu kakvi smo zaista kao narod.

mis
foto: Kurir Televizija

- Ovo je bila unikatna destinacija da promovišemo Srbiju. Svi zajedno smo pevali pesmu Novaka Đokovića "Jedna zemlja, jedan tim". Mnogo sam ponosna nas. Lepi smo svet, doterani, i mnogo bolje izgledamo nego što nam je ekonomska pozicija - rekla je Vesna da Vinča.

Anja ima i vrednosti, kojima se vodi kroz život.

mis
foto: Kurir Televizija

- Lepota je samo ulazna karta, ali ono što mi je posebno drago je što ću predstaviti vrednosti kojima se ceo život vodim - a to su humanost, obrazovanje, i naravno predstavljaću srpsku tradiciju i kulturu.

Na pitanje voditeljke da li može da joj se desi isto što i misici koja je pokazivala dvoglavog orla, Anja je odgovorila da ne može da joj se desi.

- Ne može da mi se desi takva situacija, naravno. Pre svega vrlo sam patriotski nastrojena. Mislim da, ipak, nije zaslužila toliki medijski linč - rekla je Anja.

mis
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, prva pratilja je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Mis šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, "Miss Teen internacional" i ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track